Et af årets største kampe udspillede sig tidligere i dag på Summoner's Rift, da Kwak " BDD" Bo-seong og Longzhu Gaming tørnede sammen med Lee "Faker" Sang-hyeok og SK Telecom T1. Det var en hæsblæsende finale mellem de to mandskaber, der i sidste ende resulterede i en choksejr til LZ med 3-1 i splittets sidste BO5.

Det var ikke en bare en finale imellem LZ og SKT, men også den endelige eksamen for bare 18-årige BDD, der blandt mange anses som værende Faker's efterfølger som verdens bedste spiller. Den koreanske midlaner har haft et fuldstændigt vanvittigt Summer Split, hvor han endelig har gjort opmærksom på sig selv med nogle exceptionelle stats i det regulære split:

Name   KDA     Kills     Deaths     Assists     Killparticipation     CS per minute  
Kwak "BDD" Bo-seong 11.3 188 42 287 78% 9.0

Det var tydeligt at LZ kom bedst ud af starthullerne, da de overlegent tog sejren i Game 1 efter bare 30 minutter. SKT kunne ikke håndtere LZ's aggressive tilgang til spillet og fik aldrig rigtigt et ordentligt fodfæste i kampen og måtte se sig løbet over. De regerende mestre havde specielt problemer med LZ's toplaner Kim " Khan" Dong-ha og hans ubesejrede Jax, som Faker's Leblanc ikke en gang kunne stoppe.

SKT virkede bedre forberedte i Game 2, hvor de regerende mestre havde bedre svar til LZ's aggresive tilgang og holdte sig derfor inden i kampens earlygame. Dog var toplaneren Khan - denne gang på Jayce - stadig et problem for SKT, da han dræbte Ui " Untara" Jin-Park's Shen i en 1v1 kunne LZ tage Baron efter der var spillet små 30 minutter. Baron gav LZ momentum nok til at kontrollere resten af kampens forløb og tage en sikker sejr og komme foran med 2-0.

Til Game 3 tog SKT beslutningen at skifte den tidligere Immortals- og Fnatic-toplaner Seung " Huni" Hoon Heo ind i stedet for Untara, i håb om at han kunne stoppe Khan. Det virkede til at denne udskiftning fungerede for SKT, der hurtigt fik taget føring via benhård kontrol af LZ's jungle - Lee "Cuzz" Woo-jin havde det ikke sjovt på Zac, da han konstant blev invaded af en, to eller tre mand. SKT fortsatte deres dominans og det var bare et spørgsmål om tid før at Faker og resten af holdet tog sejren. Det virkede til at Huni var den manglende faktor for SKT - toplaneren sluttede Game 3 med en 5-0-1 score på Gnar og hjalp derfor SKT med at komme tilbage på 2-1.

Game 4 yderligere indikerede, hvordan disse to mandskaber godt kan lide at spille League of Legends. LZ havde draftet en helt vild aggresiv team-composition til at vinde lanes, med bl.a. Jayce i toplane og Caitlyn i botlane. SKT havde derimod gået anderledes til værks og valgt en scaling team-composition, der ikke må falde for langt bagud med Tristana og Cho'Gath. SKT viste samme problemer som i Game 2 - Khan fik endnu et solokill imod Huni og efter et dårligt TP fra Faker, kunne LZ tage en nem Baron uden den store modstand. LZ forsøgte at vinde på deres Baron, men rutinerede SKT formåede at stoppe dem efter at have mistede begge Nexus-turrets. SKT kunne dog ikke stoppe dem i anden omgang - og derfor har LZ leveret sensationen og besejret SKT i LCK-finalen.