Age of Empires IV er under udvikling ved huset Relic Entertainment. Det er blandt andet det samme hus, som har udviklet spillet Company of Heroes. Strategi-spil fylder langt mindre i disse tider, end hvis vi eksempelvis går 10 år tilbage, men måske Age of Empires atter kan gøre genren populær til de danske LANs.

Det er ikke meget information, der bliver givet til os, udover at spillet bliver udgivet eksklusivt til Windows 10. Traileren fremviser angiveligt nogle af de herrer, det bliver muligt at spille som, men derudover er det meget tyndt. Det hele blev annonceret i forbindelse med Gamescom 2017, der netop er startet i Tyskland. 


119
Nordic
1079 kr.
190
Nordic
699 kr.
168
Nordic
1449 kr.
291
Nordic
1489 kr.
184
Nordic
1599 kr.

Der har været lidt andre nyheder i forbindelse med Age of Empires serien, og det skyldes, at der kommer en række "remaster" udgaver for de tidligere spil, med bedre grafik samt forbedret multiplayer element.

Rygtet siger, at det rent faktisk er Bill Gates, der fik gang i projektet, og hvis dette holder vand, så sender vi da en virtuel high five afsted til ham også!