Det er blot 8 dage sidden at vi kunne fortælle om Copenhagen Flames der havde signet et dansk duo hold i PUBG. Der var tale om det yderst kompetente makkerpar Avnqr og PONYRIDEREn, der fremadrettet bære det københavnsk baserede logo. 

Det får de nu også lov til at gøre på den absolut største scene man kunne forestille sig. Holdet har nemlig fået invitation til den tidligere omtalte kæmpe turnering for PUBG, der finder sted til dette års Gamescom. Præmien er hele 2.225.000 mio. dkk, hvor ca. 800.000 DKK går til duo turneringen. Holdet skal dog igennem "åben kvalifikation" til at starte med, og herefter venter hold som:

  • TSM
  • Liquid
  • Cloud9
  • Luminosity Gaming

Turneringen er delt op i flere forskellige formater, og drengene deltager i begge duo turneringer, henholdsvis 3rd og fpp. Her skal man dog være knivskarp, da det kun er det vindende hold i hver af de i alt 8 games der spilles, som får en plads i hovedturneringen. Dermed er det kun 8 af de hold som deltager i open der får lov til at prøve kræfter mod de store hold. Det er lidt anderledes end de point systemer vi har set brugt i andre turneringer, men gør så også at spændingen er helt i top i hvert enkelt game. 

Programmet er således:

Onsdag, 11:00-15:40
Duo TPP kvalifikations turnering

Torsdag, 11:00-15:40
Duo FPP kvalifikations turnering

Torsdag, 16:40-20:00
Duo TPP Hovedturnering

Fredag, 16:40-20:00
Duo FPP Hovedturnering

Vi har stillet et par spørgsmål til Ali "PONYRIDEREn" Bdair omkring deres deltagelse?

Hvordan kommer dagene op til turneringen til at foregå?

Træningsmæssigt har vi hele sidste uge grindet duo leaderboard, både formiddag og aften. Taktik mæssigt tænker vi begge ens, så vores aim forbedrer vi ved at queue op 2 mand til squad og finde kampene sammen. Rejsen starter tirsdag for os begge to efter arbejder, hvor vi mødes nede ved grænsen og kører derned i bil:-)

Det er selvfølgelig altid noget andet at skulle rejse til Tyskland samt at spille på LAN, har i noget erfaring omkring LAN turneringer? 

Jeg personligt har masser af lan erfaringer i det danske igennem Cs 1.6 scenen, min duo partner avnqr har en masse erfaringer med sig fra cod scenen. Det dog ved at være en del år siden, men vi begge har noget med i baggagen så vi klar. Det bare med at holde hovedet koldt i de forskellige situationer der vil opstå, vi plejer at supplerer hinanden på det taktiske.

Nu skal i jo både spille 3rd og fpp dernede, hvordan ser du jer stærkest?

Nu har vi jo ikke rigtig spillet i en turnering hvor der er gode spillere med i 3rd person endnu, det har vi i 1p hvor vi kom på en 7. plads til Curse Trials. Men jeg ser os selv gode i dem begge 2. For mig personligt synes jeg 3rd person er lettere end 1p grundet du kan shoulder peake i forhold til 1p, hvilket bare giver dig den extra fordel. Så klart vil vi være stærkest i 3rd

Hvilke forventninger har i til de hold i møder dernede, nu er det jo en blanding af gode spillere samt streamers?

Vores forventninger til de andre, er alle kan vinde lige så vel som vi kan, alle har chancen. I dette spil kommer det meget an på hvor RNG, du er med dit loot, og cirkelen til sidst. Den kan gå alle veje, vi må bare holde hovedet koldt og reagerer hurtigt på de forskellige zoner der kommer. Imens vi har sat og grindet, har vi mødt flere af de folk der er blevet inviteret, og det er altså ikke for sjov hovedskalder der bliver givet tilbage!

Hvad ville være et acceptabelt resultat for jer som nyt hold?

Er acceptabelt resultat for os ville være i den gode ende 🙂. Vi har rigtig høje forventninger til hinanden, vi stoler på hinanden fuldt ud, og ved vi sagtens vil kunne gå videre. Vi beder til RNG guderne i spillet 😀.

Vi har ligeledes snakket med den ene af de to ejere af Copenhagen Flames, Steffen om hvordan det er at få sit navn frem på så stor en scene?

Det er kæmpe stort for os. Vi håber at kunne måle os med organisationer på det niveau en dag, og derfor bliver den her turnering helt speciel. Det er en milepæl for os at deltage i den slags turneringer. Jeg har allerede aftalt med min makker og medejer, Daniel Vorborg, om at hvis drengene kvalificerer sig til main turneringen så tager vi bilen Hamborg!