Igennem et helt split er spillerne i EU LCS blevet placeret i forskellige tier lists for at holde styr på deres niveau samt at holde øje med, hvordan de rangeres blandt de andre spillere på deres respektive position.

Men nu er det blevet offentliggjort, hvilke fem spillere der har fået den prestigefyldte ære at være placeret på dette splits EU LCS ALL PRO TEAM. Det er blandt andet casters, medier, journalister og de forskellige hold, som har stemt på, hvilke spillere som fortjener æren af at være en del af dette hold.

Der er i alt blevet nomineret 15 spillere, som er fordelt på tre hold på baggrund af det antal point som de er blevet tildelt af førnævnte stemmeberettigede. Vi har listet de tre hold herunder, hvor der startes med førstepladsen - til hvert af de tre ALL PRO TEAMS er der tilknyttet en begrundende kommentar fra nogle af EU LCS' casters.

Fnatic endte - ligesom H2K - på førstepladsen i deres respektive gruppe efter at holdet mildest talt har haft et imponerende split. Dette bliver i den grad også anerkendt, da Fnatic er det eneste hold som har alle deres fem spillere fordelt på et af de tre ALL PRO TEAMS.

ALL PRO TEAM #1

  •  Paul “sOAZ” Boyer - Toplaner for Fnatic (78 Point)
  •  Mads “Broxah” Brock-Pedersen - Jungler for Fnatic (81 Point)
  •  Fabian “Febiven” Diepstraten - Midlaner for H2K (72 Point)
  •  Martin “Rekkles” Larsson - ADC for Fnatic - (98 Point)
  •  Alfonso “Mithy” Aguirre Rodriguez - Support for G2 Esports - (54 Point)

#1 All Pro Team

Kommentar fra Martin "Deficio" Lynge:

Et imponerende ALL PRO TEAM domineret af Fnatic. Mange spillere var med i kampen om førstepladsen, men ingen kunne udfordre spillere som Rekkles og Broxah i deres roller. Veteranen sOAZ, som på sit syvende år tager førstepladsen tilføjer yderligere på hans eftermæle som Europas bedste toplaner nogensinde. I midlanen har vi den mest stabile spiller i Spring Split; Febiven, som man konstant skal holde øje med, da han kan spillere flere forskellige stile. Den sidste på holdet er Mithy - shotcalleren og kaptajnen - har altid fået meget respekt fra spillerne i EU LCS, og han har forbedret sine præstationer i forhold til Spring Split.

ALL PRO TEAM #2

  •  Andrei "Odoamne" Pascu - Toplaner for H2K (56 point)
  •  Marcin "Jankos" Jankowski - Jungler for H2K (73 point)
  •  Rasmus "Caps" Winther - Midlaner for Fnatic (69 point)
  •  Jesper "Zven" Svenningsen - ADC for G2 Esports (68 point)
  •  Seon-ho "Chei" Choi - Support for H2K (47 point)

#2 ALL PRO TEAM

Kommentar fra Daniel Drakos:

Et bad ass quadrakill på Camille fra Odoamne og Jankos' clean præstationer på Zac viser, hvorfor disse spillere har fortjent en plads på ALL PRO TEAM 2. Et tredje medlem fra H2K er også en del af holdet; supporten Chei, som har været en overraskelse i sommer sæsonen med en forkærlighed for play-making. Dette hold bliver endnu federe med tilføjelsen af Fnatic midlaneren Caps, som er gået en noget skuffende Spring Split til at kunne kæmpe i toppen i sommer sæsonen. Zven's placering er lidt bittersød, da han normalt er rangeret som den bedste, men Rekkles var simpelthen bedre end den forhenværende konge af botlanen. Men han er omringet af talent, så Zven kan godt være stolt af at være på ALL PRO TEAM 2.  

ALL PRO TEAM 3

  •  Tamás "Vizicsacsi" Kiss - Toplaner for Unicorns of Love (42 point)
  •  Kang "Trick" Yun Kim - Jungler for G2 Esports (24 point)
  •  Luka "PerkZ" Perkovic - Midlaner for G2 Esports (41 point)
  •  Samuel "Samux" Fernández - ADC for Unicorns of Love (28 point)
  •  Jesse "Jesiz" Le - Support for Fnatic - (42 point)

#3 ALL PRO TEAM

Kommentar fra Andrew "Vedius" Day:

Samux har - i mine øjne - været en af de mest imponerende spillere i dette split. Hvis det ikke var for hans stabile niveau og evner, så tror jeg at Unicorns of Love ville have haft langt større problemer i den regulære sæson. Jeg er glad for at hans hårde arbejde bliver anerkendt.