Streaming på tjenesten Twitch.tv er populær som aldrig før. Her har personer fra hele verden, mulighed for at dele deres passion for gaming og computerspil med andre, ved hjælp af kamera og deling af deres skærm. 

Selvom streaming er populært, er der fortsat ganske få personer her i landet som kan gøre det til deres levevej. Det kræver nemlig massevis af viewers før reklameindtægterne kan holde økonomien gående, for en almindelig person med lejlighed og bil. 

Derfor har Christian Malmgren (Kregme) også forsøgt at bygge et community omkring ham og hans person. Derfor har hans viewers et langt tættere forhold til ham som person, og der doneres beløb på langt over tusinde kroner. Vi har stillet et par spørgsmål til Kregme som du kan læse under hans stream der netop er gået live.

Hvordan er det nu lige at det hænger sammen med Dansk, Svenske Kregme?

Det hænger sammen sådan at jeg er født i Danmark, har boet i Danmark hele mit liv indtil jeg besluttede mig for at prøve Sverige! Nu har jeg så boet herovre i ca. 9 år, men jeg regner med at flytte tilbage til Danmark indenfor de næste par år. Jeg er pære dansk!
Hvornår kan vi forvente at se daglige streams på din channel?
Fra 1. Oktober kommer jeg til at streame 6 ud af 7 dage og med et fast skema, som forhåbentlig giver et frisk pust til kanalen og til mig! 
Har det været svært at tage beslutningen om at droppe dit job?
Det har været rigtig svært at tage beslutningen. Jeg er, som mange andre, en tryghedsnarkoman når det gælder en fast indtægt. Jeg kunne såmænd godt have fortsat med at arbejde på hotel indtil jeg blev gammel og grå, men jeg har altid haft store drømme. Beslutningen gav lidt sig selv for mig i og med at jeg var træt af at arbejde nat efter 7 år med natarbejde. Det gav mig 2 muligheder, find et arbejde om dagen og drop streamen, eller stream om dagen og drop arbejdet! Jeg luftede idéen overfor vores fantastiske Twitch viewers og satte et donations goal op på 2 måneders regninger, hvilket vi nåede på et par timer!! På den stream fandt jeg ud af hvor mange der sidder derude og tror på at vi nok skal klare det og med den støtte i ryggen valgte jeg at følge min drøm!
Er det lidt af et sats du tager dig, hvor det får et par måneder, eller skaber din channel allerede en indtægt som kan dække dine udgifter fra start?
Det er helt klart et sats at tage! Kanalen og Twitch i sig selv skaber ikke altid nok indtægter til at man kan leve af det som en voksen mand med lejlighed, bil. Jeg har dog en plan for lidt projekter ved siden af som kan spæde til i budgettet. At blive fuldtidsstreamer i Danmark er ikke det letteste da Twitch stadig ikke er så stort her hjemme. Dog er det på vej op og flere og flere finder ud af at det er super hyggeligt at sidde og kigge med på de forskellige streams så jeg ser lyst på fremtiden på Twitch.
Hvad kommer vi til at se på din channel, udover DPL og PUBG?
Jeg har spillet utroligt meget PUBG i den seneste tid, men der kommer til at blive spillet andre skydespil og også lidt story based games som "The Walking Dead" serien som vi lige har færdiggjort. I fremtiden håber jeg klart på at vi skal afholde flere turnerninger i PUBG som DPL!
Kommer vi til at se dig lave andre ting indenfor gaming og esport?
Jeg vil meget gerne branche ud og være mere aktiv indenfor gaming og esport, dog uden at det går ud over streamen. Streaming er klart der jeg satser min tid lige pt. Men skulle der åbne sig spændende muligheder op indenfor esportens verden så ville jeg klart være interesseret!  
Hvad er dit ønske mål for din channel?
Mit ønskemål for kanalen er at vokse og med tiden at blive Danmarks største Twitch streamer, stik imod Janteloven! 😊 Vi har nogen rigtig gode streamers derude som gør det kanon godt. Jeg håber på at min nye energi har et positivt impact på kanalen og at folk kan se en forskel på gamle trætte nattearbejds Kregme og Kregme med fornyet energi i krop og sjæl! Vi ses på Twitch <3