Så har vi nyheder i forbindelse med DPL. Denne gang har vi fået en samarbejdspartner ind til turneringen, som ønsker at støtte Dansk PUBG Liga. Der er tale om Fanboy.dk, som leverer et helt nyt koncept til alle os gaming glade danskere. De gør det muligt at købe gaming udstyr og spil til indkøbspris, mod at man betaler 39 kr. om måneden for et medlemskab. Således kan man spare fra 632,86 kr. om året, og helt op til over 2.000 kr. alt efter hvor meget man køber. Konceptet kender vi allerede ved eksempelvis winefamily, hvor et medlemskab også giver brugerne mulighed for at købe vin til indkøbspris. Det er super fedt at se et dansk firma gå forrest med et sådan koncept, og Fanboy.dk har netop åbnet op for salget på deres hjemmeside d. 15/8. Holdet bagved Fanboy har allerede fra dag et haft en ønske om at støtte og være en integreret del af det danske gaming miljø, og herudover finder de også tid til et spil PUBG i ny og næ.

I DPL er vi ved at være fyldt godt op på alle pladserne, ja vi har faktisk fået hele 250 tilmeldinger til første sæson, hvilket betyder, at der desværre er enkelte hold, som ikke kan få en plads i turneringen. Men bare rolig, vi har allerede sæson 2 på tegnebrættet, og vi lover, at den bliver både større og vildere! 

Du kan se de tilmeldte til runderne herunder:

Runde 1 tilmeldte hold

Runde 2 tilmeldte hold

Runde 3 tilmeldte hold

Som de fleste allerede har fået besked omkring, så har vi valgt at invitere de hold, som ikke fik en plads i runde 1, til henholdsvis runde 2 og 3. Tilmeldingen til runde 4 åbner først efter runde 3, som er d. 13/9. Tilmeldingen åbnes op direkte på stream, og herfra er det igen først til mølle for de 50 hold. 

Du finder som altid alle informationer omkring DPL her.

Vi vil ligeledes gerne minde alle om at i har mulighed for at komme med i den lukkede Facebook gruppe for Dansk PUBG Liga, hvorfra vi deler flere informationer omkring ligaen.