Odense er nu klar til at løfte sløret for hvad der nok har været den dårligst bevarede hemmelighed den sidste måneds tid. Dog er der også noget ekstra med i pakken, som ingen andre har haft kendskab til, Odense ønsker nemlig at trække hele 30.000 personer til det samlede event, og dermed skabe et arrangement for gamers, på samme størrelse som Tinderbox.

MEN der er allerede udsolgt! Hvis man går til ESLs hjemmeside for køb af billetter til dagene d. 8-10 December, (Gør du her) er der allerede udsolgt for de to mest almindelige billettyper. Dermed er det kun muligt at købe Premium billet til eventet, som har en pris på 1200 kr. 

I øjeblikket arbejder de i Odense på at skaffe flere pladser til eventet, og det er muligt at skrive sig op hos ESL for at få besked når dette sker. Men under alle omstændigheder, så bekræfter det den enorme interesse for denne type af events, og vi kunne vist sagtens have fyldt Parken. 


115
ZOWIE
529 kr.
113
Arozzi
1899 kr.
154
Acer
3180 kr.
210
Paracon
699 kr.
37
fnatic
2789 kr.

Så hvis du ønsker en chance for at komme med til eventet, vil jeg råde alle til at skrive sig op hos ESL og købe billet så snart der bliver frigivet flere, da der ikke vil være mange ekstra.