Vi åbnede op for tilmeldinger til runde 1 af DPL kl. 19:00 i går, men allerede i dag kan vi konstaterer at vi nu har ramt 125 tilmeldte hold, og dermed tæt på 250 danske spillere. Der er desværre kun plads til ca. 50 hold i en runde, og disse hold har alle fået en melding retur, som bekræfter deres plads. 

Men hvad skal der så ske med de ca. 75 hold der ikke fik en plads i runde 1? Vi har valgt at tilbyde alle andre hold en plads til runde 2 eller 3, dog skal man selv bekræfte om man ønsker denne plads da datoerne så vil være anderledes, henholdsvis d. 6/9 og 13/9. Herunder kan du se hvordan det ser ud når dit hold bliver inviteret til runde 2 eller 3:

Invitationer til runde 2 og 3 vil blive delt ud løbende fra i dag, og herefter vil man blive tilføjet til den enkelte runde. Runde 2 er hermed også oprettet under PUBG turneringer, men vil være låst, således det ikke er muligt for andre at tilmelde sig denne endnu. Bliver runderne ikke fyldt op, vil tilmeldingen til disse åbne som normalt.

Bemærk at vi lukker for tilmeldingen at nye hold ved 150, da det vil betyde at runde 1, 2 og 3 alle er fyldt. Tilmeldingen til runde 4 vil først åbne d. 13/9 og her er det først til mølle for alle der ønsker en sidste chance.