Selvom det er CS:GO, der trækker de største overskrifter her i landet, så er deres præmiepulje småting, sammenlignet med puljen Dota 2 har til The International. Til dette års turnering skal der fordeles mere end 146.000.000 kr. blandt de 18 deltagende hold i turneringen. Turneringen startede i går med de første gruppe kampe, og finalen spilles d. 12 august. 

Vi har selvfølgelig dansk deltagelse til dette års udgave i form af N0tail fra OG samt Cr1t- fra EG. Begge hold spillede henholdsvis tre og to kampe i går, hvor de fik en fornuftig start på turneringen. OG vandt deres første kamp og spillede uafgjort i den næste(Der spilles BO2), mens EG fik tre uafgjorte resultater fra deres første dag. Stillingen efter dag 1 i turneringen ser derfor ud som følger:

Dag to i turneringen starter kl. 18:30, hvor det blandt andet er N0tail, der skal i kamp, og Cri1t- spiller fra kl. 21:00. De forskellige gruppe kampe afvikles på samme tid, hvilket betyder, at der skal holdes øje med flere forskellige Twitch.tv kanaler. Derfor er det lettest, hvis man hopper til siden for alle Dota 2 streams, og finder frem til de kampe, man ønsker at se: Dota 2 streams.