Det tyske mandskab BIG har leveret den sidste overraskelse ved denne Major, men er sikret billet til den næste med deres legend status. Det betyder også at det er Immortals som skal møde vinderen af North vs Virtus.pro, som lige umildbart begge er mandskaber af en anden kaliber. 

BIG 19-17 Immortals

de_cobblestone

Da Immortals starter ud med en 12-3 føring som ct på cobblestone, så tænkte man med det samme, at BIG havde opbrugt alt deres krudt på at komme frem til kvartfinalen og nu var løbet ind i en for stor mundfuld. Men LEGIJA ville det anderledes, og sammen resten af BIG kunne de forlænge kampen til overtime, og herefter lukke den ned 19-17.

BIG 7-16 Immortals

de_inferno

Man var næsten bange for at en lignende historie skulle udspille sig for Immortals på Inferno også. Her kommer brasilianerne nemlig foran 13-2 som CT, men igen så finder BIG pludselig formen frem, dog var der for langt til målet for at dem denne gang. Immortals vinder derfor mappet fortjent, og burde allerede på dette tidspunkt have haft en plads i semifinalen. HEN1 laver en del vilde ting med AWP´en for Immortals, men slutter dog i begge kampe i bunden af scoreboardet. Kunne han levere et lidt mere konstant niveau, så ser Immortals virkelig skræmmende ud, også for hold til North og Virtus.pro.

BIG 14-16 Immortals

de_train

En kamp som bølgede frem og tilbage igennem alle 30 runder og kunne let have gået begge veje. Kampen udviklede sig nærmest til at være et tabseN mod HEN1 kamp, da de to personligheder leverede gejst på scenen og spektakulært spil. I sidste ende bliver det dog HEN1 og Immortals som er klar til semifinalen, tiltrods for at tabseN var kampens bedste spiller.