Turneringens anden ud af fire kvartfinaler er overstået, og vi så de forsvarende mestre Astralis tage kampen op mod verdens bedste hold SK Gaming. Det var en kamp mange først ønskede at se senere hen i play-offs, men vi blev allerede budt på godt Counter-Strike, da de to hold mødtes i gruppespillet.

   

Astralis 16-12 SK Gaming

de_cache

Astralis valgte at spille for retake i opgørets første runde. Andreas "Xyp9x" Højsleth var eneste mand til at holde A-site, med et defuse-kit og en smoke. SK fik derfor et gratis plant, og 5vs5 retaket begyndte. Danskerne skød hovedet af fire, mens de selv kun mistede to. Xyp9x startede med at defuse, Marcelo "coldzera" David skød hans to kammerater, og dræbte Xyp9x under et sekund efter at bomben var blevet demonteret. Brasilianerne kom stærkt tilbage i den efterfølgende runde. De næste mange runder skulle vise sig at gå frem og tilbage, da ingen af holdene ville eco. De to hold fulhtes ad en til to runder af gangen, indtil Astralis lukkede halvlegen 8-7.

   

Danskerne vandt også den anden pistolrunde med nød og næppe. Trods at Fernando "fer" Alvarenga skød tre mand, så var der ikke tid nok til at defuse bomben. Astralis fulgte op med fire runder mere, hvilket forøgede deres føring til 13-7, og to runder efter nappede de den 14. omgang. SK's forsvar blev tungt forstærket, og efter et hjernedødt collateral fra Coldzera, så skaffede de fire runder. De var dog ikke nok til at stoppe de titelsultende danskere, som vandt de to manglende runder, og dermed lukkede Cache af 16-12.

   

   

Astralis 16-6 SK Gaming

de_overpass

Trods et sindssygt første kill fra Markus "Kjaerbye" Kjærbye, så lukkede brasilianerne dem ned, og vandt opgørets tredje pistolrunde. Selvom danskerne fik et bombplant i anden runde, så var SK's retake succesfuld, samt vandt de den følgende anti-eco. Første buy-round gik i danskernes retning, SK vandt runden efter. Astralis kom stærkt tilbage med fire i streg, hvor Lukas "gla1ve" Rossander vandt en 1vs2 clutch, efter et klogt outplay mod fer. Nicolai "dev1ce" Reedtz dræbte Gabriel "FalleN" Toledo om og om igen i deres AWP-fights, og dermed åbnede mappet op for Astralis. Mere kunne brasilianerne ikke gøre, og Astralis slutte halvlegen med en føring på 10-5.

   

Kjaerbye åbnede pistolrunde op med et smukt dobbelt-kill, og sikrede sammen med Xyp9x at vinde runden. Astralis vandt begge anti-ecos, samt tog de den første buy-round. Danskerne havde nået deres 14. runde, og SK valgte at gå for et force-buy, trods de hev 3 kills hjem, så var det ikke nok. Dev1ce fortsatte sin vanvittige form igennem begge maps, og holdte en rating på 1.62 med 53 kills, samt vandt han 10/12 af hans AWP-fights mod FalleN.

   

Dagens sidste kvartfinaler starter lige straks. Enten BIG eller Immortals er på vej i semifinalen, og du kan se kampen her: