Turneringens aller første kvartfinale er lige overstået, og der er stadig tre tilbage, hvor blandt andet Astralis spiller op mod deres brasilianske ærkefjender SK Gaming.

   

Gambit 16-14 Fnatic

de_train

Gambit lagde stærkt ud på T-siden, hvor Rustem "mou" Telepov nappede et Ace i pistolrunden. Gambit forlængede deres føring til 3-0 før de tabte den første buy-round. Fnatic blev ved med at storme frem, og tog seks sammenhængende runder, indtil Gambit vandt deres fjerde runde med et Forcebuy, og satte scoren 6-4 til fordel for svenskerne. Fnatic lukkede halvlegen af 8-7.

   

   

Kampens anden pistolrunde var meget tæt, efter Fnatic rushede A-site gennemførte CIS-holdet deres retake og vandt runden. Grundet deres bomb-plant i første runde, kunne Fnatic gå for et buy i den tredje runde, dog uden succes. Svenskerne fulgte runden op med et forcebuy, dette skulle lede dem til deres første runde på T-siden (9-10). Resten af halvlegen gik meget frem og tilbage, men Gambit kom ud stærkest, efter de vandt i deres tredje og sidste match point, med en quad-kill fra mou.

   

Gambit 16-12 Fnatic

de_inferno

Andet map stod på Inferno, som mange hold har spillet flere gange i gruppespillet. Gambit startede på CT-siden, hvor Mihail "Dosia" Stolyarov skaffede sig selv et triple-kill. Danylo "Zeus" Teslenko & co. bukkede ikke under for pistolerne i de følgende runder, og tog føringen 3-0. Svenskerne vandt første buy-round, trods de tabte den følgende runde, trådte de i karakter og nappede omgangen efter (2-4). Gambit's T-side så meget stærk ud, og Fnatic havde problemer med at lukke dem ned. De fandt dog i slutningen af halvlegen måden hvorpå de kunne stoppe Gambit's stime af runder, og sluttede endnu en gang deres første halvleg med en 8-7 føring.

   

Efter et afsindigt flot 1vs2 clutch fra Dosia, vandt Gambit deres fjerde pistolrunde i opgørets BO3, trods fnatic er i besiddelse af pistol-guden Dennis "dennis" Edman. Zeus' styrker vandt også de to følgende anti-ecos. Fnatic forsatte stilen fra tidligere, og tog første buy-round for næsen af Gambit. Runden efter vandt Gambit en 3vs5 og nappede deres 11. omgang. Abay "HObbit" Khasenov's clutch låste speederen fast i bunden, og de slog fnatic ud med en 16-12 sejr på Inferno.

   

   

Dette var tredje gang, at Gambit møder Fnatic i en Major kvartfinale, og dette blev første gang Gambit kom stærkest ud af opgøret.

Dagen i Polen fortsætter, hvor SK Gaming tager kampen op mod de danske forsvarende mestre Astralis her: