Den danske midlaner Nikolaj "Jensen" Jensen er i gang med en af hans bedste splits i NA LCS, siden han blev tilføjet til Cloud9's roster. Danskeren bliver også blandt mange anset som en af bedste spillere i regionen, og en solid kandidat til at tage dette splits MVP-pris.

Onlinemediet Blitz Esports har haft stjernespilleren til en kort samtale om bl.a., hvordan han håndterer pres fra fansene, hans holdning til Rift Rivals og et potentielt pocket-pick til LCS.

Mange anser dig som den bedste spiller i dette split. Hvordan har du det med det?

Det er altid rart at blive rost og det føles godt, [...] men det vigtigste for mig er at jeg spiller det bedste jeg kan og vi som hold spiller så godt som vi kan - og lige nu taber vi alt for meget. Men på samme tid, fordi fans hyper mig op så meget, så får jeg også en masse kritik fra dem, da jeg burde være en af de bedste spillere i ligaen, men vi bliver ved med at tabe meget, så der er en negativ side til det. [...] Folk kalder mig f.eks. en KDA-player, fordi jeg ikke dør særlig ofte, men det synes jeg er virkelig mærkeligt, da jeg mener at grunden til at jeg ikke dør ofte er fordi jeg positionerer mig bedre end alle andre midlaners. [...]

Mange fra Cloud9 blev virkelig syge til Rift Rivals. Hvor slemt stod det egentlig til?

Jeg ville normalt altid blive syg når vi rejser, men jeg var rent faktisk undtagelsen i dette tilfælde - jeg er ret sikker på at alle andre var virkelig syge. Sneaky (Læs: Zazhary "Sneaky" Scuderi) mistede seriøst sin stemme og kunne slet ikke tale - han ville ikke sige et eneste ord, når vi scrimmede fordi hans stemme var så slem. Impact (Læs: Jung "Impact" Eon-yeong) kunne slet ikke spille on-stage, da han var for syg. Alle var stortset syge med et eller andet udover mig selv, så det var ret tragisk, men vi er begyndt at få det bedre.

Hvad var det vigtigste du lærte til Rift Rivals - og er det noget I kan tage med jer?

Hovedpointen vi lærte fra Rift Rivals handlede faktisk ikke så meget om at spille mod holdene fra EU - altså vi lærte lidt om deres picks and styles. Men tror det handlede mere om, at vi lærte mere om, hvordan vi skal spille bedre som et hold - f.eks. lærte vi at hele den her earlygame prioritet og hvordan vi skal være bedre til at spille omkring pressure. Ærlig talt, så var der ikke alt for meget som vi kunne tage med os fra Rift Rivals, udover nogle små ting omhandlende vores eget spil.

Hvordan synes du, at man kunne forbedre Rift Rivals?

Jeg kan godt lide de internationale events! Jeg synes at holdene fra EU var en smule bagud i metaen, så det var ikke så svært for holdene fra NA, som jeg på forhånd havde forventet. Jeg synes internationale turneringer er super, fordi du lærer hvordan andre regioner spiller - jeg vil ønske at det var mere internationalt, så det ikke bare var med EU. Det var lidt ærgerligt at vi var nødt til at rejse hele vejen til Tyskland og Berlin midt i splittet for en enkelt uge - det virkede ikke helt til at være det værd i mine øjne. 

Til sidst blev den danske midlaner spurgt ind til et tweet han havde skrevet angående Heimerdinger, som Jensen mener er en virkelig undervurderet champion. Du kan se det originale tweet herunder.

Dette er, hvad Jensen sagde om hans tweet:

Jeg er ikke sikker... han er virkelig sjov at spille. Jeg ville ikke sige at han er god i competitive overhovedet, men jeg synes at han kan være virkelig god og sjov at spille i soloQ. Jeg tror ikke at min coach ville tillade det (Læs: at spille Heimerdinger), men jeg ville være åben for at prøve det. [...]