Majorens tredje dag fandt sted i går, her fandt vi de to første hold der blev elimineret, og de to første hold som har kvalificeret sig til turneringens kvartfinaler. Det var en dag med mange spændende kampe, som helt sikkert er værd at se highlights fra.

   

Dagens første dansker i aktion, var Finn "karrigan" Andersen og resten af FaZe, og som vi rapporterede i går, smed FlipSid3 det europæiske superhold ud med en 16-10 sejr. FaZe og Vega Squadron blev de to første hold til at forlade turneringen.

   

North 19-15 mousesports

de_cbble

Gårsdagens andet opgør stod mellem North og mousesports, som begge var 1-1 i swiss-formatet. Det var mous der lagde ud med en føring, det var dog ikke uden kamp. Det europæiske mixhold vandt nemlig kun med én mand i live, i deres tre første runder. Derefter skiftede de to hold til at hive tre runder hjem, og halvlegen sluttede 8-7 til fordel for North.

   

North lagde en del bedre ud på T-siden, og hev den første håndfuld runder hjem. Men da der stod 12-9 blev mousesports forsvar for stærk til at danskerne kunne håndtere det, og de vandt de følgende 6 ud af 7 runder. Mous havde vundt deres 15. runde, og North's bank var ved at være tom, med de sidste penge de havde blev der nok til et tec-9 rush på Cobblestone's B-site. Dette rush skulle vise sig at være starten på danskernes comeback, og i overtime sikrede de sig deres anden sejr i turneringen, med en endelig score på 19-15.

   

   

Astralis 16-14 fnatic

de_nuke

Starten af første halvleg var meget frem og tilbage, og de to hold tog ikke mere end et par runder af gangen. Efter Astralis kom foran 4-2, fik fnatic forstærket deres forsvar, og Jesper "JW" Wecksell var her manden bag ravagen. Meget mere kunne danskerne ikke formå, og måtte se sig bagud 10-5 til halvlegen.

   

   

Astralis startede endnu en gang halvlegen godt ud, og nappede også anden pistolrunde, i modsætning til første halvleg kunne de her følge op med en håndfuld runder. Det var først 8 runder senere at fnatic vandt deres første T-runde, efter et overvældende push på A-site. Svenskerne forsatte med deres hårde pushes på Astralis' bomb-sites, og endte med at gøre kampen spændende da de satte scoreren 14-14. I opgørets to vigtigste runder, trådte Nicolai "device" Reedtz virkelig i karakter, og samlede i begge runder tre vanvittige kills. Det var hvad danskerne manglede, og de lukkede en yderst spændende kamp af 16-14.

   

   

Ydermere fandt vi også de to første hold der har kvalificeret sig til play-offs, og dermed sikret sig hele to dage til, at forberede sig i. Gambit var første mandskab videre efter en 16-11 sejr over Virtus.pro på Train, hvor Dauren "adreN" Kystaubayev sluttede opgøret med 32 kills.

Dagens sidste kamp var mellem storfavoritten SK Gaming, og de overraskende underdogs BIG. Her havde tyskerne ikke noget problem med at udfordre Marcelo "coldzera" David på Inferno, hvor han ellers i to forskellige kampe i Majoren har skudt 35 mand. Med et vanvittigt flot comeback sikrede BIG sig den anden plads i kvartfinalerne, som finder sted i Tauren Arena fra fredag. Vi anbefaler helt sikkert at se highlights fra denne kamp, disse kan findes her.

   

Her kan du se dagens kampprogram:

PGL Major Dag 4 19/7

Tidspunkt
 mousesports
vs.  Cloud9
10:00
 PENTA
vs. Flipesid3 Tactics
11:30
 Natus Vincere
vs.  fnatic 13:00
 G2
vs.  Astralis 14:30
 North
vs.  Virtus.pro
16:00
 SK
vs.  Immortals
17:30

Følg med her for, at se dagens kampe: