Anden dag i Polen er nu overstået, og vi har lavet følgende recap for vores danske spillers dag. Blandet følelser har der været mange af, men alle tre hold har kampe der skal spilles i dag, hvor de endnu kan nå at kvalificere sig til play-offs.

Du har mulighed for at spille på alle major kampene ved vores partner Danske Spil her.

North 16-9 Penta

Dagens første kamp stod på North vs Penta. Her så vi et sovende dansk hold, som hurtigt lod Penta tage føringen 7-1. North var dog tæt på at hive et par runder i starter, men blev forbudt det af finske Jesse " zehN" Linjala som clutchede hele tre ud af de syv runder. På CT-siden så vi René "cajunb" Borg pushe en del med AWP, en gang i midten på Mirage med succes, ellers så vi fejlede forsøg både på A-ramp og B-apps. En mand der i hvert fald ikke sad og sov, var Kristian "k0nfig" Wienecke. Han skrabede kills til sig, og sammen med resten af hans hold, vendte de halvlegen og sluttede med en føring på 8-7.

Anden halvleg gik lige så smurt som slutningen af den første for North. De tog det ene bombsite efter det andet, og lod ikke Penta så meget som at snuse til sejren. Danskerne lukkede kampen sikkert af 16-9

Kampens MVP: Kristian "k0nfig" Wienecke var exceptionel på danskernes retakes på A, med hans flanks gennem T-spawn, og med sine 29 kills, bar han North til sejren.

FaZe 15-19 Mousesports

Dagens anden opgør var FaZe vs Mousesports. Finn " karrigan" Andersen og hans hold startede på CT-siden, hvor de i pistolrunden lukkede Mousesports godt ned. Det europæiske superhold lavede ikke dumme beslutninger i de følgende runder, og satte sig på en 3-0 føring. Herefter gik det lidt sløvt for FaZe, hvor de lukkede Mous ind på A lidt for mange gange. Det udnyttede Mous selvfølgelig til deres fordel, og kom tilbage 7-3. Sidste del af halvlegen var lidt frem og tilbage, men Mous præsterede at holde føringen, og åbnede næste halvleg op 8-7.

Anden pistolrunde gik galt for FaZe, stadig med Nikola " NiKo" Kovač i live og tre CT’s med en samlet HP på 31, præsterede Mous at defuse bomben i en smoke. Dog samlede NiKo alle tre kills op efterfølgende. De næste mange runder, var meget frem og tilbage, dog endte Mous stærkest ud med en 13-10 føring. Men FaZe fik endelig taget tyren ved hornene og samlede 5 runder op i streg. 15-13 og Mousesports havde fået snøret et buy sammen, her præsterede Robin "ropz" Kool endnu engang at hive to mand med sig i graven på B-ramp, og det var lige præcis nok til, at trække hans hold videre til overtime.

Overtime gik helt galt for karrigan’s hold, og de fik ikke så meget som en runde. 19-15 var hvad den endte. Det betyder derfor at FaZe er 0-2 i swiss-formatet, og at de skal spille en knald eller fald kamp i morgen mod enten FlipSid3 eller Vega Squadron.

Kampens MVP: Robin "ropz" Kool fik gang på gang 2+ kills på hvert B-push som FaZe lavede. Blandt de runder formåede han også at skaffe sig selv et Ace mod pistoler.

Astralis 8-16 SK Gaming

Anden sidste kamp på dagsprogrammet var de to storfavoritter Astralis og SK Gaming. Brasilianerne vandt den første pistolrunde, men fejlede i at sikre sig de følgende runder. Herefter fik Astralis ikke et ben til jorden. Hver gang danskerne var bare tæt på en runde, stod Marcelo " coldzera" David der og gjorde det umuligt for dem. Coldzera var over det hele første halvleg, og bar SK til en 13-2 føring med hans egen 23-3 score.

T-siden gik lidt bedre for Astralis, og de nappede de første fem runder af halvlegen. Meget mere var der dog ikke tilbage for danskerne at gøre, og efter en kæmpemæssig fejl fra Peter " dupreeh" Rothmann i en 1vs1 mod Fernando "fer" Alvarenga, og så var det det. SK tog sejreren 16-8 og er lige nu 2-0 i gruppespillet.

Kampens MVP: Der er absolut ingen tvivl om at ingen andre end Marcelo "coldzera" David kan være vinderen her. En 35-10 score mod sidste Majors vindere, er ikke noget vi ser tit, og SK’s kommende modstander ved helt sikkert nu, hvem de skal være ekstra obs på.