Den første dag af verdens mest prestigefyldte turnering er ovre. Det har været en virkelig hård dag for de danske hold, og var utrolig tæt på at snuble for dem alle. 

Den første dansker til at gå på scenen var Karrigan og hans hold FaZe Clan, der spillede imod BIG omkring 17:30 søndag. Her blev FaZe spillet helt ud på banen inferno, og tabte 16-8 til et tysk hold som virkede yderst velforberedte.

Herefter fulgte North imod Cloud9, hvor danskerne på det seneste har set svage ud, og amerikanerne leveret stærke resultater. Selvom k0nfig var serverens bedste spiller, så virkede Cloud9 som det bedre hold, og kunne derfor gå fra mirage med 16-12.

Til sidst havde vi favoritten Astralis, der skulle møde et på papiret overkommelig mandskab i form af Immortals. Det blev dog en nervepirrende kamp, som skulle helt ud i overtid, før Astralis kunne tage deres første sejer 19-17 på Overpass. Device leverede dog også en af hans værste performances set i meget lang tid, så dupreeh og gla1ve måtte træde til, i en kamp der lige så godt kunne have været gået til brasilianerne.

Alle resultater fra dag 1:

Det bliver dog en række yderst spændende kampe vi bliver vidne til i dag. I sær Astralis skal i kamp kl. 20:00 i hvad der hos bookmakerne kunne være finalen, når de møder favoritterne fra SK Gaming

Alle kampe for dag 2:

Stream til alle dagens kampe: