Disney er en af verdens største underholdningsorganisationer - hvis ikke den største - så når de begynder at investere i esport er det store nyheder.

Disney har annonceret at de har investeret i en af de største esportsorganisationer i Nordamerika. Hvis det ikke var nok, så har organisationen også offentliggjort at der i dag vil blive vist dele af en Super Smash Bros turnering, samt dele af en Streetfighter turnering fra EVO 2017.


149
BenQ
3450 kr.
85
fnatic
2789 kr.
145
ZOWIE
529 kr.
151
Paracon
699 kr.
264
Amazon
499 kr.

Det var i tirsdags at Disney løftede sløret for denne række af investeringer i esportens verden. I forhold til deres investering i en af de største esportsorganisationer i Nordamerika, så handler det om at Disney har investeret i et firma kaldet aXiomatic. 

aXiomatic er en gruppe med en stor portion aktier i organisationen Team Liquid, som bl.a. har hold indenfor League of Legends, CS:GO, Overwatch, Super Smash Bros osv. Der gives ikke udtryk for, hvilken effekt det vil have for Team Liquid, men dette er heller ikke den største nyhed fra Disney.

Den største nyhed må siges at være, at der nu kan vises esport på Disney XD. Dette sker i sammenhæng med endnu en udgivelse fra Disney. De annoncerede torsdag et nyt segment til Disney XD, som skal kaldes D|XP - dette segment skal have fokus på gaming og give de yngre demografier muligheden for at bibeholde interessen for videospil.

På trods af det virker som om, at Disney er meget interesseret i esport, så skal vi nok ikke regne med at de største spil som CS:GO eller League of Legends bliver vist på Disney XD grundet deres mere voldelig natur.