Når Danmarks største LAN-party NPF slår dørene op d. 13. - 15. oktober i Fredericia er det med Elgiganten som en integreret del af arrangementet. De mange tusinde deltagere får blandt andet mulighed for at gøre gode kup på gaming-udstyr og opleve underholdning i topklasse.

Elgiganten har indgået partnerskab med Danmarks største LAN-Party, NPF, der løber af stablen fra 13. - 15. oktober i Fredericia.


344
ZOWIE
529 kr.
185
DXRacer
2089 kr.
408
Amazon
499 kr.
517
Paracon
699 kr.
471
Acer
3180 kr.

At Danmarks største elektronikkæde vælger at gå sammen med Danmarks største LAN-party er helt oplagt, fortæller Roger Rasmussen, gaming-ansvarlig i Elgiganten.

”NPF har igennem mange år vist sig som et af de største og mest solide gaming-events i Norden, og vi er ekstremt glade for, at NPF har set os som en del af deres imponerende arrangement. Når vi deltager på events, har vi det klare mål, at vi skal bidrage med noget ekstra, som kan gøre eventet til en endnu bedre oplevelse for deltagerne, og med den størrelse som NPF har, giver det os muligheden for virkelig at skrue op på alle parametre, ” siger Roger Rasmussen."

Vi laver et gigantisk Elgiganten gaming-varehus direkte inde i hallen. Derudover har vi også et stort område ved siden af, der kommer til at byde på alverdens underholdning i løbet af weekenden. Vi løfter sløret for programmet senere, men vi kan i hvert fald godt opfordre alle deltagere til at kigge forbi – det bliver sjovt, ” siger Roger Rasmussen fra Elgiganten."

Hos NPF er begejstringen for samarbejdet med Elgiganten også stor. Det fortæller arrangøren bag NPF, Jesper Witt.

”Elgiganten har en unik position på det danske marked, og samarbejdet kan være med til at gøre NPF til et endnu bedre event. Med Elgigantens deltagelse til årets NPF vil vores expo-område få et løft, som gør at deltagerne kan komme rigtig tæt på Elgiganten, og vil blive præsenteret for nogle helt unikke gode tilbud, når de kommer til NPF,” siger Jesper Witt.

Har dig og dine venner allerede booket jeres billet til danmarks største lan?