Den 24. og 25. november gå helvede løs i København, med den nye superturnering “BLAST Pro Series”, som bliver en ny og innovativ form for turnering. RFRSH er holdet bag idéen med PGL hyret til at stå for produktionen, bliver det den største esports turneringen i Danmark hidtil.

   


271
fnatic
2789 kr.
185
DXRacer
2089 kr.
376
BenQ
3450 kr.
408
Amazon
499 kr.
389
BenQ
1931 kr.

250.000 dollars eller ~1.600.000 danske kroner er hvad der bliver spillet om. Seks af verdens bedste hold er hvem der skal spille om denne pulje, og hele turneringen finder sted i Royal Arena på Amager. De deltagende hold er ikke blevet annonceret endnu, men vil blive offentliggjort inden billetsalget går i gang.

   

   

Tre kampe kommer til at blive spillet på samme tid. Ingen pauser, ingen stops, ingen afbrydelser, og mest af alt vil en af de tre kampe, blive spillet på Mainstage. De resterende to vil blive vist på storskærme. Fans kan selv vælge hvilke kampe du vil fokusere på, ved hjælp af headsets. Meget mere ved vi ikke endnu, andet end at finalen kulminere i en action-spækket BO3 foran de 10.000 fans der er plads til.

   

I følge RFRSH Entertainment, har den verdensberømte kommentator Anders Blume, været yderst involveret i BLAST Pro Series konceptet som ledende konsulent.

Anders fortalte følgende til Slashesport:

“Når man arbejder med events, live-produktion og broad casting i en verden som esport, er det umuligt at undgå at få en masse mere eller mindre vanvittige idéer, der normalt bliver afvist eller virker for svært at gennemføre. Det oplever jeg ikke med RFRSH, hvor vi virkelig har givet los for input til den fedeste publikumsoplevelse med kæmpe respekt for rødderne og det, andre allerede har udviklet.”

RFRSH har planer om at turnerings konceptet skal verden rundt, og de er allerede i dialog med blandt andre Melbourne, Vancouver, Miami, Los Angeles, Shanghai, Berlin og Paris.