Den danske Hearthstone-spiller Frederik " Hoej" Høj Nielsen har igennem weekenden været i Shanghai og deltaget i Heartstone-turneringen: 2017 Hearthstone Championship Tour: Spring Championship eller bare kort HCT.

HCT er en turneringen, der afholdes for at finde de bedste Hearthstone-spillere rundt omkring i verdenen. HCT Spring Championship havde en samlet prize pool på $250.000 eller hvad der svarer til ca. 1.6 millioner DKK. Udover udsigten til større sum penge, så var de fire bedste fra turneringen også sikret en invitation til dette års verdensmesterskab i Hearthstone.

Danske Hoej havde netop skiftet til holdet Planet Odd inden tuneringens start, så mon ikke at organisationen er tilfreds med deres tilføjelse, da danskerne gik hen og vandt hele molevitten! Hoej spillede sig hele vejen til finalen, hvor han skulle op imod Aleksander “ Kolento” Malsh, som anses for at være en af verdens bedste Heartstone-spillere, så det er virkelig imponerende af den unge dansker.

Grundet Hoej's førsteplads i turneringen, sikrede danskeren sig en præmiegevinst på ca. 400.000 DKK, samt den obligatoriske billet til verdensmesterskabet.

2017 HCT Spring's format var BO5 med kun et ban, hvilket betyder at alle de 16 spillere, der fra start deltog i HCT i Shanghai skulle have fire forskellige deck-lister med.

Danske Hoej havde en relativ aggressiv deck-liste med, da han havde valgt Mid-Range Paladin (Murlocs), Pirate Warrior, Quest Rogue og Token Shaman. Danskeren har selv været på Twitter og sige at denne line-up er mere 'greedy' end, hvad han normalt havde, men han var nødt til det for at counter Druid-decks.

Vi har samlet de fire deck-lister, som Hoej brugte til at vinde  2017 HCT Spring - og du kan se dem herunder.

 

Hvis du er yderligere interesseret i, hvilke decks de professionelle bruger, så kan du se alle spillernes deck-lister fra 2017 HCT Spring her.