Urgot har længe været en glemt champion og i lang tid er det blevet diskuteret, hvorvidt han havde brug for et rework. Riot Games selv fortalte, at et rework var på tale og senere informationer omkring det ville komme. De har nu offentliggjort hele reworket og endda med en række helt nye abilities og mechanics, som bliver spændende at se i brug.

   

Abilities


Passive: Echoing Flames   

   

Q: Corrosive Charge   

   

W: Purge   

   

E: Disdain  

   

R: Fear Beyond Death   

Alle abilities med beskrivelser kan findes her.

   

Den nye Urgot handler næsten udelukket om positioning ift. modstanderne. Purge hjælper med at procce Echoing Flames rigtigt hurtigt, mens Disdain hjælper med at eksplodere bagbenene. Corrosive Charge giver Urgot en måde at pushe minion waves, samt slowet der bliver uddelt giver en ekstra hånd til at indhente enemies. Fear Beyond Death kan bruges til at starte fights, derudover kan den give suppresion på modstandere, der har lavt HP og dermed trække dem ind i hans meat grinder.

Herunder kan du se en lille gameplay video, som Riot udgav sammen med resten af nyhederne:

   

Det er endnu ikke offentliggjort hvornår Urgot bliver udgivet på PBE og Live. Flere informationer angående udgivelsesdatoen kan vi højst sandsynligt forvente at se i næste Patch Notes.