Vi har været grupperne og det indledende slutspil igennem, og de 3 forhåndsfavoritter i form af Astralis, SK Gaming og FaZe er fortsat med. 

SK Gaming har haft det klart lettest, ved at vinde deres 2 indledende gruppekampe mod henholdsvis FaZe og G2, hvilket har betydet de ikke var i ilden om lørdagen. Anderledes har det været for danske Astralis som har haft deres at se til mod de amerikanske hold. Først tabte de i overtiden til Cloud9 og i kampen om semifinalen måtte de ud i 3 maps mod Liquid, før de kunne sikre dem den videre plads. Liquid bar dog præg af en meget lang og hård dag, da de tidligere på dagen havde slået fnatic med 2-1 og kampen mod Astralis sluttede først efter kl. 01 i nat.

Semifinalerne starter kl. 13:00 i dag, hvor FaZe skal op i mod Cloud9 som med deres overtime resultat mod Astralis sikrede sig en direkte plads i semifinalerne. FaZe har set rigtig stærke ud, og det er da også svært at se andre end Karrigan og co. gå videre til finalen. 

Den anden semifinale bliver til gengæld noget af en kamp, hvor danske Astralis møder det bedst spillende hold i øjeblikket. SK Gaming har vist solide resultater på det seneste, og man føler lidt at danskerne skal steppe en anelse op, hvis de skal have forhåbninger om en plads i finalen som spilles kl. 21:00.   

*Kampene streames på Youtube så vi kan først opdatere med link når første kamp går live.