Den 17. juni klokken 04:00 skal Astralis og Virtus.pro spille om 1.650.000 kroner i en BO3, hvor vinderen tager alt. Det er i ELEAGUE Clash of Cash: The Rematch, som er en rematch af finalen fra ELEAGUE Majoren, hvor Astralis slog Virtus.pro efter et episk comeback på Train.

Der er dog sket meget over de sidste fem måneder, og selvom PGL Majoren blot er en måned væk, så er det kun det ene hold, som man vil regne som en kandidat der kunne vinde den. Astralis har siden deres Major sejr vundet IEM Katowice, men måtte nøjes med en andenplads ved DreamHack Las Vegas og StarLadder i-League Season 3.

ELEAGUE har også lavet en kort video fra Majoren, hvor man får et indblik i de to holds kommunikation under finalen, og gensyn med sejren for Astralis.

   

Virtus.pro derimod tog revanche ved DreamHack Las Vegas, hvor de slog Astralis, men har siden da haft nogle katastrofale turneringer. Ved IEM Katowice gik de ikke videre fra deres gruppe, og ved StarLadder i-League vandt de kun mod MVP.Project, og tabte derefter 16:2 til SK, 16:5 til NiP og 16:2 til Fnatic. En helt igennem dårlig præstation fra hele holdet, og de er også røget ud af ESL Pro League efter endnu en ringe sæson.

Selvom Virtus.pro ofte omtales som et LAN hold, så har de ikke vist det længe, og det kunne gå hen og blive en yderst lukrativ kamp for Astralis.
Hvis Astralis vinder 2:0, så tjener de 825.000 kroner pr. map, og selvom de fleste maps tager kortere tid end en time, så er det minimum 825.000 kroner i timen, hvis de vinder 2:0, eller 165.000 kroner i timen per spiller. Bliver det 2:1 så er det "kun" 550.000 kroner per map og 110.000 kroner per spiller, hvilket stadig er en rimelig god timeløn.

Hvis du tror på en 2-0 til Astralis er der også gode penge at hente på Danske Spil.

Der er heller ikke nogen tvivl om, at Astralis er favoritten i kampen. Det er også værd at påpege, at ingen af de polske spillere har en rating på over 1.00 gennem de sidste tre måneder. Hvor Lukas "gla1ve" Rossander er den eneste fra Astralis, som er tæt på med 1.02. gla1ve får aldrig imponerende stats, da han ofte går først, og sætter sine medspillere op til succes på bekostning af ham selv.

Hvis man er natteravn, så kan man se opgøret klokken 04:00 den 17. juni på Twitch.