Det har længe været en tradition at holdet, som vinder Worlds Championship i League of Legends, får muligheden for at få deres egne skins. De forskellige hold, der har fået deres egne skins er:

  1. Fnatic (Season 1)
  2. Taipei Assassins (Season 2)
  3. SK Telecom T1 (Season 3)
  4. Samsung Galaxy White (Season 4)
  5. SK Telecom T1 (Season 5)

Og nu har Lee "Faker" Sang-hyeok og resten af SK Telecom T1 fået deres tredje sæt af skins, som blev bekræftet efter deres sejr til Worlds sidste år. Du har muligheden for at se de forskellige skins herunder, hvor vi har samlet de forskellige skin spotlights.

Det var den tidligere SKT toplaner Lee "Duke" Ho-Seong, der var med til at tage sejren sidste år, men toplaneren spiller på nuværende tidspunkt i Kina for Invictus Gaming. Men det skal ikke stoppe ham for at introducere hans eget Ekko-skin.

 

Sidste år roterede SKT rollen som jungler mellem Bae "bengi" Seong-ung og Kang "Blank" Sun-gu, som delte spilletiden relativt lige imellem dem over Season 6. Så det er kun fair, at de begge får æren af at kunne bære deres eget skins på Summoner's Rift. Legenden bengi er ikke længere i SKT, men er ligesom Duke rykket til Kina og spiller nu for Vici Gaming. Blank er stadig at finde i SKT, hvor han nu deler rollen som jungler med Han "Peanut" Wang-ho. Blank ville gerne have et nyt Zac skin, og bengi valgte at ønske et skin til Olaf.

 

 

Faker, der igennem flere år har været anset som verdens bedste spiller, kan nu tilføje hans tredje skin til samlingen, der allerede indeholder skins til Zed og Ryze. Fakers tredje personlige skin skal gå til midlane-championen Syndra, der i store perioder sidste år (og i år) har været en af Fakers go-to-champions. 

 

Bae "Bang" Jun-sik og Lee "Wolf" Jae-wan har længe stået som et af de bedste botlane makkerpar, der på nuværende tidspunkt findes i League of Legends. Botlanen har altid haft et konsistent niveau både nationalt, men også på international plan og nu er de hver især blevet belønnet med deres andet unikke skin. Botlanen fra SKT har valgt at få lavet nye personlige skins til Jhin og Nami.

 

 

Hvis man undrer sig over, hvor Riot Games har fundet inspirationen til de forskellige recall animations, som championen har, så er svaret fra spillerne selv. Riot Games tillader spillerne fra SKT at have en lidt større rolle i designet af deres egne skins, da de selv har fået lov til at stå model til, hvordan deres recalls skulle være. @lolesports lagde i går en kort video ud på deres Twitter, hvor du kan se hvordan spillerne fra SKT fremfører deres egne unikke recalls.

Som du kan se i videoen, så er træneren for SKT; Kim "kkOma" Jeong-gyun også blevet belønnet. Efter at have hjulpet SKT med at vinde tre World Championships, så har kkOma fået lavet et ward til ære for ham.