E3 finder i disse dage sted i Los Angeles, og alle de største spiludbydere deltager med deres kommende titler. 

Den første dag har blandt andet budt på pressekonference hos selveste EA, der gik nogenlunde smooth tiltrods for nervøsitet hos enkelte af de præsenterende personer.

Star Wars: Battlefront 2

(Der vil i fremtiden ikke være nogle season pass, men i stedet udkommer der små tema baserede sæsoner, hvor den første tager udgangspunkt i den nye film)

Battlefield 1: In The Name of The Tsar

(Der kommer nye nighttime baner allerede i denne måned, samt udvidelsen "In The Name of The Tsar" udgives til september. Det skal blive spændende at se, om Battlefield kan holde på deres brugere med det kommende Call of Duty)

Need for Speed: Payback

(Need for Speed er tilbage med endnu en udgivelse, og de har holdt fast i det samme hold af udviklere som tidligere. Lige umiddelbart bringer spillet ikke meget nyt med sig, men det kan være svært at sige med tanke på de få informationer, der er givet på nuværende tidspunkt)

Fifa 18

(Det er efterhånden svært at se hvad de skal kunne bringe af nyt til Fifa, men det er lykkedes dem at lave en fantastisk video for spillet)

Af titler som også blev præsenteret men ikke er inkluderet her er Anthem(Muligvis ikke til PC), Madden 18, NBA 18 samt A Way Out.