Ninjas in Pyjamas har lige annonceret at holdets kamp mod G2 i ECS i aften ikke spilles med en, men med to standins. Det er hverken danskere, svenskere eller nordmænd, som giver en hjælpende hånd til NiP, men derimod to af de bedste spillere fra Natus Vincere i form af Oleksandr "s1mple" Kostyliev og Egor "flamie" Vasilyev. 

De står ind for Patrik "f0rest" Lindberg og Adam "friberg" Friberg, og med rygterne om mulige rokeringer i det svenske CS:GO landskab, så kan man nok gætte på, hvem der bliver. Grunden til at de to ikke deltager i aften er, at de er til Sweden Rock Festival, men det fortæller også, at de har prioriteret det højere end at spille ECS.

Hvis NiP vinder i aften, så kan de kvalificerer sig til ECS finalen, da de vil slutter med 10:8. Og gør de det, så skal G2 vinde deres to sidste kampe mod Virtus.pro for at komme med.

Det bliver spændende at se, hvor NiP har fået en gevaldig opgradering i firepower, hvor det ikke er de to værste maps, at få de to spillere som standins på, da de skal spille Cache og Train.

Det har også åbnet op for en diskussion omkring standins, som Tomi "lurppis" Kovanen og andre skriver på Twitter:

Det er værd at nævne, at Natus Vincere ikke selv spiller i ECS, så der er ikke en interessekonflikt, og det er sjældent, at vi ser standins af den kaliber. Vi kan kun håbe på, at en god kamp, hvor s1mple kan gøre hvad han vil, og det plejer at være meget underholdene. 

ECS starter klokken 19 i aften med FaZe mod GODSENT, og derefter er det NiP mod G2. Det bliver som altid streamet på YouTube