MSI er på banen med en helt ny serie af computere, hvor der endelig er noget nyt og anderledes med i pakken udover opgraderet indhold. Den stationære computer har stort set haft samme opbygning og design siden lanceringen for år tilbage. Men nu har MSI altså vist et lille klip af, hvad vi kan forvente os af deres nye Infinite serie. 

Man kan ikke undgå at bemærke den meget specielle front, som træder lidt væk fra det meget simple og stilrene design, vi har set i deres tidligere serie, som vi blandt andet har anmeldt her. Nu sker der noget mere på farvefronten, og den er ikke lige så diskret som tidligere modeller. 

Men der hvor det bliver rigtig spændende, er opdelingen inde i computeren samt placeringen af grafikkortet. I stedet for at indsætte grafikkortet horisontalt, er det nu placeret vertikalt og lige op af den flotte åbne side. Det betyder også, at bundkortet kommer langt mere til syne, og det er generelt en af de bedste løsninger, når det kommer til at vise hardwaren i en computer. Herunder kan du se et billede, der illustrerer opdelingen i den nye serie. 

MSI Infinite opdeling af rum

Hele opbygningen er lavet for at tilgodese de personer, der undervejs udskifter deres hardware. Alle komponenter er lette at tilgå, så det er en leg at komme frem til grafikkort, RAM og bundkort direkte fra siden. Den nye MSI Infinite A serie kommer med alt det nyeste hardware, MSI kan tilbyde. 

Se hele specifikations listen herunder. 

msi infinite spec liste