Hvis du nu står og er kommet sent ud af døren hvad angår kærestens fødselsdagsgave, så kunne du evt. bare gøre som danske Andreas "JERN" Thomsen. Han er mest kendt som en af personerne bagved GamerHuset, der var en 24 timers 365 dages lang gamer stream. Efterfølgende har JERN været vært ved Danske Spil eOddset og CS:GO kommentator til DM som vores billede herunder er fra.

I anledningen af hans kæreste Amalie fylder 30 år, havde han nemlig opsat en fødselsdags stream i anledning. Allerede efter bare 60 minutter var der samlet 18.000 kr. ind i kontanter, hvor en enkelt følger ligefrem havde fremsendt en fysisk gave til fødselaren, indeholdende en Lyngby vase samt 4.000 kr. i kontanter.

Da det gik vildest for sig kunne man næsten mærke at JERN var flov over mængden af kontanter som blev givet, og enkelte unge mennesker donerede beløb på over 1.000 kr. af flere omgange.

Hele fødselsdags streamen blev jo mildest talt en kæmpe succes, var det noget du havde planlagt lang tid i forvejen eller var det ret impulsiv?

Det var bestemt en kæmpe succes! Helt ufatteligt hvor gavmilde folk er! Vi havde aftalt en fødselsdagsstream en måned i forvejen, men indholdet var slet ikke tilrettelagt. Vi tog det alt sammen på impuls, hvilket også klart passer bedst til Twitch!

Hvad gik der igennem hovedet på dig da de første store donationer og pakken med de 4.000 kr. blev åbnet?

Kunne slet ikke forstå, hvad der skete! Det var virkelig svært at sætte pris på, hvor meget alle donationerne betød, da det gik så hurtigt! Pakken fra seeren AnnSophieAS var helt unik. At en person man ikke har mødt i virkeligheden kan være så betænksom at sende en så velovervejet gave, kan ikke måles med noget. Er virkelig dybt beæret. 

Er det noget vi kommer til at se igen, eller ramte du et koncept som ikke var set tidligere, og det var en del af den store succes?

Anledninger skal fejres! Og selvom det handlede meget om donationer i går, så behøver det langt fra at være centrum. Det vigtige for os var, at de faste seere, som er med gennem tykt og tyndt, var der! Det var dem, der gjorde det til en ubeskrivelig aften.

Hvad blev det endelige beløb som blev indsamlet, og hvilken gave skal de gå til?

Det endelige beløb var 33.120 kr.! Helt absurd urealistisk fantastisk amazing! Det har hele tiden været planen, at beløbet ubeskåret går til min kæreste, da det er hendes fødselsdag. Vi har besluttet i fællesskab at bruge en del af pengene på lidt ferie til sommer, og så har vi snakket om at arrangere et meet-up med alle, der har lyst. Resten er ikke planlagt specifikt, men det giver os mulighed for at forbedre streamen fremadrettet. 

Du kan se hele deres fødselsdags stream herunder: