Det er så ikke længe siden vi sidst så nyt indhold i Overwatch, med Orisa, som blev udgivet for et par måneder siden. På trods af det postede Blizzard den 30. maj et billede, samt ny information omkring hvad der skete på Horizon Lunar Colony, kolonien Winston kommer fra.

Dette skabte selvfølgeligt rygter om både nye heroes og maps, og allerede dagen efter annoncerede Overwatch dets nyeste map af selv samme navn. Mappet vil være et assault map ligesom Temple of Anubis og Hanamura, og giver spillerne muligheden for at udforske og opleve endnu et interessant sted. Horizon Lunar Colony kan allerede prøves nu, da det er tilgængeligt på Overwatch PTR'en.

Sammen med mappet, er der tilføjet ændringer til Roadhog, Reaper og Mccree. Det indebærer buffs til både Mccree og Reaper, mens Roadhog får et form for nerf. Om disse ændringer kommer til live må tiden vise.

Foruden dette, er 5. sæson af competitive play netop startet, denne gang efter kun tre dages pause. Det vil sige, at det endnu engang er tid til at få kæmpet sig igennem sine 10 placement kampe, for at se hvor i ranksene man ligger, og derefter få kæmpet sig opad. Foruden den nye sæson, er der ingen nye opdateringer til spillet.

Er du klar til nok engang at slå dig sammen med dine venner, for at klatre rank stigen?