Astralis har indgået et partnerskab med Boomeo, som er en trænings og læringsplatform. Hvor man kan træne specifikke ting i CS:GO, og have langt flere realistiske dueller end, hvis man blot sad og spillede Deathmatch. Derudover bliver der lavet en række guides med professionelle spillere, som blandt andet Gabriel "FalleN" Toledo, og hold som Cloud9, G2 Esports og SK Gaming er allerede partnere med Boomeo.

 

Frederik Byskov fra Astralis fortæller i en pressemeddelelse:

"Vi ser frem til at arbejde med Boomeo, som tager nye skridt, når det kommer til både undervisningsmateriale og træning i specifikke skills. For os handler det om konstant at udvikle os som et hold og individer, og konstant bevæge os fremad. Konkurrencen i CS:GO er hård, og et samarbejde med professionelle som Boomeo er en del af vores strategi for konstant at forbedre os og være forrest."

I en live streamin kl. 20:00 i aften kan du se Astralis præsentere Boomeo, og der vil være en verdenspremiere på et nyt træningsmap,Prefire. Spillerne fra Astralis vil spille mod hinanden på det nye map, og fortælle mere om partnerskabet.