Tricked Esports LoL-hold har netop afsluttet deres bedst ud af fem i playoff kampen i mod Wind and Rain, og det endte desværre med et samlet nederlag til danskerne på 0-3. En sejr ville ellers have sikret Tricked kvalifikation til den europæiske Challenger Series, der begynder her til sommer. 

Tricked havde ellers, indtil deres kamp mod Wind and Rain, været særdeles velspillende i gruppespillet til sommerkvalifikationen. De gik 4-1 i gruppespillet, hvor de blandt andet fik hævn over Team Kinguin, der sendte Tricked ud af gruppespillet, da de spillede om at kvalificere sig til forårssæsonen. Og coach hos Tricked Esport, Filip Valenting Holde, udtrykker også stor skuffelse efter nederlaget.

Jeg synes som sådan, vi spiller godt early game i alle tre spil, men det er, når vi kommer hen omkring de 25+ min, at folk begynder at blive overilede, og bare gerne vil lukke spillet. Som man kunne se, lavede vi en del fejl på dette, og modstanderne var bare super gode til at straffe dette. Jeg føler, vi har initiativet alle 3 games, så jeg er selvfølgelig skuffet,  når nu jeg har arbejdet på det her projekt i 1½ år og ser det kulminere på den her måde. Lige nu er der kun 1 ting at gøre; nemlig at evaluere og så kigge fremad mod de planer, vi har lagt for efteråret.

Hvad er det for planer?

Det kan jeg desværre ikke udtale mig om, men jeg kan love, det ikke er det sidste, man har set til Tricked i LoL-scenen. Som det næste, går vi efter Rägnarok, så vi kan hive vores trofæ hjem igen. Og så vil jeg forresten gerne tilknytte en tak til alle dem, der har støttet os under kvalifikationen!

Oprindeligt var pladsen i sommerkvalifikationen gået til Singularitys LoL-hold, men efter, at det hold blev opløst, og 4 ud af 5 spillere gik over til Tricked, fulgte pladsen med dem. 

Trickeds LoL-hold består af:

  • Arttu "Taikki" Sirkka: Jungle
  • Daniel "Wendelbo" Ernst: Support
  •  Kristoffer "P1noy" Petersen: Marksman
  • Dan "GodBro" Vo: Mid
  • Peter "Atom" Thomsen: Top

Efter kampen er Wind and Rain derved sikret den ene plads i Challenger Series. Den anden playoff kamp i mellem Team-LDCL og Red Bulls er netop startet, og du kan se den på streamen her: