Når CS:GO holdets kontrakter løber ud den 30 juni, så vil de fem spiller ikke forlænge kontrakterne. De vil derimod søge nye græsgange, hvor holdet især efter deres præstation ved DreamHack Tours, hvor de slog G2 Esports i en Bo1, er blevet et eftertragtet hold. De blev også kun lige slået af dreamchasers i semifinalen ved Copenhagen Games 2017, hvor de blandt andet også slog NRG eSport 2:0.

Morten "Phy" Jensen fortæller på holdets hjemmeside:

"Hver æra har sin ende, og for Tricked Esport er den tid kommet for vores CS:GO hold. Vi har haft mange samtaler med spillerne over de sidste par måneder, uden nogen egentlig fremskridt. De har modtaget en masse tilbud efter deres præstation ved DreamHack Tours. Æraen for GOD Hunden er lakket mod enden.

Selvom vi er meget kede af det, hvor Nicolai har været en del af Tricked i mere end et år, så er jeg meget stolt over de resultater som vi er endt med efter 12 måneder med hårdt arbejde. Det er svært at finde mere dedikerede spillere, som har drivet og ambitionen om at blive de beste. Hunden har været kamptajen for holdet siden starten, hvor han har hjulpet nye spillere til at føle sig velkommen og været shotcaller. Vi vil ikke være stille alt for længe, da vi allerede er ved at kigge efter et nyt old, og vi ser frem til at kunne præsentere et nyt hold allerede denne sommer. Jeg vil personligt gerne takke alle de spillere for deres gode samarbejde og hårde arbejde, og jeg ønsker dem alle det bedste i deres nye hjem."

Nicolai "Hunden" Petersen fortæller:

"Det er med følelserne ude på tøjet, at vi idag som hold slutter vores samarbejde med tricked esport. 13 måneders ophold blev det til fra min side. Jeg joinet sidste år, der troede jeg det var tæt på slut med CS fra min side. Det fik Morten ændret, og han gjorde det til mit bedste esport år nogensinde. Vi fik i samarbejde med hinanden, lavet et nyt tophold i Danmark. Det krævede sine mænd på holdet, men vi opnåede vores mål med et nyt top25 hold i verden! Tak Morten!
Vi vil som hold gerne sige tak for tiltroen, tak fordi du troede på mig.

Som hold fortsætter vi sammen. Vi er nu et samlet hold uden organisation. Så hvis du kender nogen, som vil have et top25 csgo hold - så kontakt mig over Twitter, min DM er åben for alle parter!"

Tricked har også lavet en lille video med GOD Hunden.

 

Det kan være, at Tricked Esport samler Singularity lineuppet op, da de tidligere også annoncerede, at de søgte et nyt hjem. Udmeldingen fra lineuppet må også betyde, at Heroic for en gangs skyld ikke henter deres nyeste mand fra Tricked. 

Holdet består af: 

  • Asger "AcilioN" Larsen
  • Johannes "b0RUP" Borup
  • Nicolai "HUNDEN" Petersen
  • Michael "Friis"Jørgensen
  • Patrick "es3tag"Hansen