Kunne du godt tænke dig at prøve dine FIFA-kræfter af mod nogle af spillerne fra Brøndby eSport? Og oven i købet kunne vinde nogle præmier på det? I så fald skal du holde din søndag fri. Brøndbys nyligt oprettede esportsafdeling, Brøndby eSport, afholder FIFA-matchdag på søndag d. 28. maj, og alle er inviterede.

Arrangementet finder sted på Brøndby Stadion i gymnasiekantinen under Michael Laudrup Loungen og bliver afholdt i forbindelse med Brøndbys fodboldkamp mod FC Nordsjælland samme dag. 

Årsagen til, at det bliver afholdt samme dag er for at give fodboldfansene et indblik i Brøndby eSport. Det fortæller projektkoordinator Jesper Larsen.

Det er selve præmissen for arrangementet, at det skulle være et pre match event i forbindelse med en kamp på stadion. I dette tilfælde bliver FIFA Eventen en af de pre match tiltag, der kommer til Gult Stadion. Så det er fuldstændig med vilje. Vi vil meget gerne vise vores "almindelige" fans, at vi er gået ind i eSport, så derfor er det vigtigt, at det afholdes i forbindelse med en kamp.

Under arrangementet vil der bliver afholdt FIFA-turnering med plads til 64 deltagere, og hvor der spilles om præmier til flere tusinde kroner. Vi har samlet præmierne længere nede i artiklen. Tilmeldingen foregår via først til mølle, og det koster 50 kr. at være med. Tilmeldingen foregår på linket her. Det er dog gratis blot at deltage til arrangementet som tilskuer.

Bliver man slået ud af turneringen, er der dog ingen grund til at tage hjem, for man kan også komme til at spille mod klubbens spillere Jesper ‘Pilm’ Prang, Marcus ‘MJ’ Jørgensen eller Wali ‘Kaz’ Kazmi. Derudover afholdes der en showkamp mellem Pilm og Kaz. Og slutteligt kan man også bruge sin turneringsbillet til at komme ind på fodboldstadionet og se Brøndby IF mod FC Nordsjælland. 

Præmierne er:

🥇 1. PRÆMIE:
Asus ROG Swift eSports Gaming Monitor til 3.500,-
+ Gavekort til Hummel på DKK 1.500,-
+ 1 ramme CocoFuzion100

🥈 2. PRÆMIE:
GEAR4U Dominator Gaming Chair til 1.999,-
+ Gavekort til Hummel på DKK 1.000,-
+ 1 ramme CocoFuzion100

🥉 3. PRÆMIE:
Gavekort til Hummel på DKK 500,-
+ 1 ramme CocoFuzion100

4. PRÆMIE:
1 ramme CocoFuzion100

Programmet er:

Kl. 10:30 – Indregistrering
Kl. 11:00 – FIFA-turneringsstart
Kl. 13:00 – Gult Stadion fanzone åbner
Kl. 14:00 – Finale + præmieoverrækkelse
Kl. 14:30 – Showkamp ml. Brøndby eSport spillerne
Kl. 15:00 – Mød og spil imod Brøndby eSport spillerne
Kl. 16:00 – Kampstart, Brøndby IF – FC Nordsjælland

Du kan finde mere information på Facebook arrangementet på linket her,