Overwatch udkom den 24. maj sidste år, hvilket betyder at spillets første jubilæum nærmer sig med hastige skridt. 

Spillet, der for en måned siden ramte 30 millioner spillere på verdensplan, er allerede begyndt at blive fejret af Blizzard, da de allerede har været rundt på deres sociale medier deler materiale med deres fans. For et par dage siden, lagde de videoen med titlen "Year One" op, der viste de mange skridt der blevet taget siden spillets udgivelse - Både af udviklere såvel som fans. Mange i Overwatch's store og voksende community har meldt utroligt positivt tilbage på denne video, da den netop opsummerer Overwatch's første år, og hvad det har bragt.

 

I slutnigen af selv samme video, er en introduktion til det kommende event; Overwatch Anniversary, der vil finde sted fra 23. maj til 12 juni. Allerede nu har vi fået små bider af teasers fra diverse Overwatch sider. Det vides blandt andet at tre arena maps vil blive tilføjet, hvor der indtil nu kun har fandtes Ecopoint: Antarctica. Arena maps bruges til 1v1 mystery duel, samt 3v3 elemination mode. Af videoen herunder, viser det sig at være maps baseret på lokationerne fra Dorado, Eichenwalde og Temple of Anubis, hvor tema og placeringer kan genkendes, på trods af mapsene der vil være anderledes.

Foruden de tre maps, vides det også allerede nu, at nye cosmetics endnu engang vil være at finde i Lootboxes. Der er allerede blevet vist teasers af emotes, voice lines. Skins er også allerede blevet fremvist til Bastion, Soldier 76, Zarya samt Pharah. Hvad ellers vi kan forvente os, må tiden vise.