De tre første runder af den online Europæiske Minor kvalifkation blev spillet i går, og det var nogle meget overraskende resultater, som kom ud af de tre første kampe. De afgørende sidste kampe skal spilles i dag, hvor både Ninjas in Pyjamas, Heroic og Space Soldiers kun har et liv tilbage. Efter de tre første kampe ser det sådan ud, hvor de 16 hold skal reduceres til otte.

3:0 2:1 1:2 0:3
Team EnVyUs BIG Kinguin North Academy
PENTA Tricked Red Reserve Epsilon
Fnatic Academy  Outlaws
Dignitas Heroic
LDLC Space Soldiers
iGame Ninjas in Pyjamas

Både Tricked og Heroic har stadig chancer for at kvalificere sig til LAN kvalifikationen, hvor PENTA og Team EnVyUs allerede venter. Du kan se kommende kampe herunder, som alle starter klokken 19 i dag, og efter de kampe, så vil de hold som er 2:2 spille deres afgørende kamp klokken 20:15. 

Hold Hold Klokken
BIG Fnatic Academy 19:00 - Stream
LDLC Dignitas 19:00 - Stream
Tricked iGame 19:00 - Stream
Heroic Red Reserve 19:00 - Stream
Ninjas in Pyjamas Space Soldiers 19:00 - Stream
Kinguin Outlaws 19:00 - Stream


Det er ikke nogle nemme kampe for nogle hold, men hvis du skulle sætte dig og se en kamp, så vil vi anbefale enten NiP mod Space Soldiers eller Tricked mod iGame. Bliver NiP slået af Space Soldiers, så må det næsten forventes, at holdet laver seriøse udskiftninger, og Space Soldiers er et ganske stærkt lineup. Både Tricked og iGame har vist et højt niveau gennem det sidste stykke tid, og de er et par af de hold, som er på vej op af verdensranglisten.  

Vi håber selvfølgelig at Heroic og Tricked får kvalificeret sig, men Heroic skal op i gear for spiller de på samme niveau som i går, så får de det svært. Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan kvalifiktionerne hænger sammen, så har jimsta28 postet dette chart på Reddit. 

   
Oversigt


185
DXRacer
2089 kr.
389
BenQ
1931 kr.
517
Paracon
699 kr.
408
Amazon
499 kr.
471
Acer
3180 kr.

   

I CIS kvalifikationen så har et akademihold kvalificeret sig til den lukkede CIS LAN kvalifikation sammen med deres main hold, hvilket både siger noget om CIS kvalifikationens niveau, men også at der nok skal ændres nogle ting til systemet. Omvendt ville også være komiske, hvis Team Spirit Academy kom længere end Team Spirit.