I mandags kunne det franske CS:GO-hold G2 Esports løfte trofæet til DreamHack Open Tours, da slog Hellraisers i finalen. Det sikrede G2 en præmiesum på 340.000. Men vejen til de mange penge var lettere snublende for det franske superhold, da de tabte til danske  Tricked Esports i deres første playoff kamp

Det efterlod danskerne med et godt udgangspunkt, men desværre kunne de ikke holde dampen oppe, da de efterfølgende tabte sin kamp mod Hellraisers og deres anden kamp mod G2. Vi har haft fat Nicolai " HUNDEN" Petersen fra Tricked for at høre, om de selv fandt deres præstation tilfredsstillende.

Jeg står lidt med en blandet følelse. Vi slår G2 i åbningskampen, får 11 runder som T efterfølgende mod HellRaisers som T, og så starter vores choke bare. Vi viser, at vores hold snildt kan spille med, hvor det er rigtig sjovt. Vi møder kun nummer 5 og 8 i verden og giver begge hold maks sved på panden. Så vi kan tage de positive takter med fra denne turnering og over i vores træninger nu her, hvor den står på vigtige online kvals endnu engang.
Hvordan var det at slå G2?
Det var pisse fedt at slå G2 mod deres hjemmepublikum. Vi havde aftalt inden denne kamp, at vi intet havde at tabe, og det udnyttede vi too the max! Vi prøvet at sætte os selv i Fragsters situation som mod os til DM. Det var en lækker situation at sidde i og specielt for b0RUP og es3tag, da det var deres første store turnering. Så det var en rigtig positiv start for begge to og holdet.
Hvorfor kunne i ikke slå G2 igen?
Jeg synes, vi er mere uheldige i andet opgør mod G2. De vinder en masse keyrounds, som gør, at vores økonomi falder fra hinanden på begge maps. Vi spiller endnu engang en rigtig stærk T side på Train, men igen formåder vi slet ikke at få vores CT til at hænge sammen. Vi så en masse hængepartier taktisk til denne turnering, som vi skal hjem og have ordnet hurtigst muligt, for så begynder det lige pludselig at se skræmmende ud.

Efterfølgende valgte Tricked også at droppe ud af Binary Dragons Cuppen for at træne til de mere vigtige turneringer, har HUNDEN annonceret på Twitter.

Dog spiller Tricked deres første kamp i Hellcase Cup 4 mod Epsilon netop nu, og du kan finde dem på streamen her.