Den danske regionalstation TV Syd er for alvor ved at markere sig i Esportsdanmark. Tidligere på året afholdte de en CS:GO-turnering for efterskolerne i Syd- og Sønderjylland, der endte som en bragende succes. Og nu har TV-stationen taget skridtet videre ved at bringe esport hjem i stuerne.

Foto: TV Syd


De leder lige nu efter deltagere til en programserie, hvor en række forældre skal oplæres i at slå deres børn i Counter-Strike. TV Syd skriver følgende om programmet på deres hjemmeside:

Nu udfordrer TV SYD fem seje forældre fra Syd- og Sønderjylland: Tæv din teenager i computerspil! Vores coaches lærer dig alt det, du skal kunne for at tage kampen op: Du kommer i bedre form, din hjerne bliver hurtigere, dine sanser skærpet, du bliver bedre til at samarbejde – og du lærer at spille computerspillet Counter-Strike så godt, at du forhåbentlig kan tæve lømlen inde på teenageværelset, hvor vi er færdige med dig.

Der er altså lagt op til noget helt særligt esportsaktion, og mon ikke der også kommer til at være en hel del sjove øjeblikke. Har dig og en af dine forældre lyst til at deltage, og bor du i Syd- eller Sønderjylland, så foregår tilmeldingen via linket her, hvor der også er mere information. Du kan også se deres reklamevideo her

Programmerne bliver optaget til foråret, men det vides endnu ikke, hvornår serien bliver sendt. Vi bringer selvfølgelig mere om serien til den tid.