Det er næppe gået nogens næse forbi, at den danske streamer Fjallefar afholdte en 24 timers stream, med det formål at indsamle penge til kræftramte børn. Det lykkedes endda Fjallefar at indsamle mere end 350.000 kr. på de 24 timer, og hans danske stream var i en lang periode på top 20 listen over de mest sete streams overhovedet på Twitch.tv

En af de personer der valgte at støtte formålet, var Magnus Sørensen med hans virksomhed fidgetspinners.dk. Mange af de større sponsorater kom blandt andet fra forskellige danske virksomheder, og Magnus Sørensen valgte at støtte formålet med hele 6.500 kr., hvilket var den største enkeltstående donation igennem en lang periode på Fjallefar´s stream. 

Men har det at støtte en dansk streamer, og blive vist frem for tusindvis af danskere, gjort noget godt for Magnus? Det har vi taget en snak med ham om, og vi kan allerede nu røbe at det gik stærkt på den lille shop. 

Hej Magnus, du ejer som sagt Fidgetspinners.dk, har det hele tiden været din plan at promoverer disse produkter via gaming?

Jeg har hele tiden haft en formodning om, at Fidget Spinners vil være propulære for gamere, eftersom de oftere end andre har tendenser og trang til, hele tiden at sidde med noget i hænderne som de kan dimse med. De er meget behjælpelige i stressede og frustrerende situationer, og tanken er at man i stedet for at smadre sit keyboard i raseri, at man i stedet tager sin Fidget Spinner i hånden og forbliver fokuseret. TACO fra SK gaming blev faktisk set sidde med en Fidget Spinner ved den sidste Major i CSGO. Han brugte den imellem runder og i halvlegen.

Hvor vildt var det for din shop lige da du havde givet støtten på 6500 kr. ?

Da jeg støttede Fjallefars stream med 6500 kr. fik webshoppen en masse trafik og ordre, og jeg må indrømme at jeg ikke helt var klar på det. Jeg havde på daværende tidspunkt ikke nok på lager, og var som sådan ikke rustet til at modtage så mange ordre, men jeg tog chancen, og der var totalt udsolgt på under 24 timer.

Er det planen at du støtter op om flere gaming events for at promoverer dine produkter i fremtiden?

Min plan har heletiden været at holde mig til Gaming og esport. Jeg har selv gamet i lang tid, og jeg følger e-sport meget tæt, i sær CSGO og Overwatch. Jeg er ved at uddanne mig som serviceøkonom med speciale i sport og eventmanagement, og det er så planen at arbejde indenfor e-sport herefter. Så jeg vil fortsat støtte op om dansk gaming og e-sport, fordi det er det jeg er passioneret for, og det er det jeg ved noget om. Mine produkter bærer også præg af min interesse for CSGO. Mit yndlings skin er alle former for Fade, og mine Fidget Spinner FADE's er også mine yndlings spinners ;-)

Herunder kan du se et par af de spinners som du finder hos Fidgetspinners.dk

fidgetspinners