Der spilles igen i morgen to turneringer, hvor vinderen af IEM Sydney skal findes mellem FaZe og SK i en spændende BO5-finale. Ved DreamHack Tours skal de to sidste semifinalister findes, hvor Heroic og Tricked vil gøre deres bedste for at gøre krav på dem.
Herunder kan du se, hvornår de tre hold skal spille:

Hold Hold Klokken
FaZe SK 07:00
Heroic  Misfits 11:00
Natus Vincere  Vinder af Herioc/Misfits 17:00
Tricked Vinderen af G2/EnVyUs (Spilles kl. 14:00) 20:00

Holder FaZe formen?

FaZe slog Astralis ud i semifinalen, hvor Finn "karrigan" Andersen og resten af FaZe overraskede ved at slå Astralis på danskernes mapvalg, Cobblestone. Håvard "rain" Nygaard spillede fremragende mod Astralis, og havde over de tre maps en ADR på 96.
Modsat viste SK igen tænder, da de decimerede OpTic, hvor Marcelo "coldzera" David og João "felps" Vasconcellos begge havde over 100 ADR. Det hjalp, at OpTic kun fik otte runder over de to maps, men niveauet fra OpTic blev meget godt illustreret i felps ACE på Train

 

Finalen ved IEM Sydney er en BO5, og det bliver en meget spændende kamp. Da begge hold kan banne et map, så vil sandsynligvis være Nuke, som SK fjerner. Gabriel "FalleN" Toledo har tidligere sagt, at de ikke kan spille Nuke selvom de har forsøgt flere gange. Epitácio "TACO" de Melo fortalte denne sjove historie om netop Nuke ved cs_summit. 

   

Selvom FaZe slog Astralis på Cobblestone, så er det stadig et svagt map for holdet. Og SK har ikke tabt Cobblestone siden ELEAGUE Majoren, og har vundet deres sidste 12 kampe på mappet.
Sidst de to hold mødtes var i den afgørende gruppekamp ved StarLadder, hvor FaZe slog SK 16:7 på Train.
Vi kommer helt sikkert til at se mere end tre maps, da de to hold er blandt verdens bedste, hvis ikke de bedste, på flere af mapsene.

Bliver FaZe det første hold i 2017, som vinder to store turneringer i streg, eller vil SK sørge for at trenden fortsætter?

 

Danskerne i Tours

Ved DreamHack Tours går Heroic og Tricked efter at ende i semifinalerne. Heroic tabte mod det velspillende mousesports, og skal derfor spille gruppens eliminationskamp mod Misfits. Det er en BO3, og meget skulle gå galt, hvis ikke Heroic går videre.
Gør de det, så skal de klokken 17:00 møde Natus Vincere, som blev totalt udspillet, outaimet og kørt rundt af mousesports på Mirage. Selvom hverken Heroic eller Na’Vi har spillet op til deres niveau, så var det et meget fladt Na’Vi, som har spillet i Tours.
Skal Heroic nå semifinalerne, så skal Andreas "MODDII" Fridh og Valdemar "valde" Bjørn Vangså op i gear, og have større impact end de har haft i de sidste par kampe. 

Tricked sendte det franske superteam, G2 Esports, helt i gulvet på Inferno, hvor holdet spillede bedre individuelt og som enhed. Tricked startede stærkt ud i vinderkampen i gruppespillet mod HellRaisers, og efter en dominerende 11:4 halvleg som T, så stod Tricked stærkt, hvor Johannes "b0RUP" Borup fortsatte niveauet fra tidligere. Men HR kæmpede sig runde efter runde tilbage på Train, og det var først i runde 22, at Tricked igen kom på scoreboardet med 12:10. Tricked fik ikke mere end den to runder som CT, men kan de forstætte det samme flotte niveau mod deres franske modstander fra enten G2 eller EnVyUs, så kan de godt nå semifinalen.

Du kan følge med i Tours her: