Danskerne Dennis "Svenskeren" Johnsen og Søren "Bjergsen" Bjerg kom i gang med dette års Mid-Season Invitational, da de, og resten af Team SoloMid, spillede deres første kamp i går aftes. Her mødte de det vietnamesiske hold GIGABYTE Marines, og på trods af den klare favoritværdighed, så skulle denne modstander vise sig at være en større udfordring for TSM.

TSM vandt deres første kamp til MSI med 3-2 over GIGABYTE Marines i en tæt affære - en kamp som Bjergsen og resten af holdet formentlig gerne vil glemme hurtigst muligt. 

Det var ikke nogen særlig køn række games fra TSM, der til at begynde med kom bagud med 2-0, og var derfor nødt til at foretage et reverse sweep imod GIGABYTE Marines for at tage sejren og sikre en plads i det efterfølgende gruppespil.

Det er nærmest blevet en "tradition", at Svenskeren skal afgive first blood til modstanderen på baggrund af et invade, hvilket også skete i både det første og andet game. I begge omgange endte dette kill hos GIGABYTE Marines' stjernejungler Đỗ "Levi" Duy Khánh, som fortsatte sin stærke form og dominerede TSM i Game 1 og Game 2.

TSM havde ikke meget at skulle have sagt i de to første games, da de ikke rigtigt havde fundet en umiddelbar løsning på GIGABYTE Marines meget aggresive og direkte spillestil i early-game. Dette medførte så også, at Levi og resten af hans hold kunne tage en sikker 2-0 føring.

Det virkede som et helt nyt TSM-hold, som kom ud til Game 3 og det kan være at holdets ejer Andy " Reginald" Dinh har haft fat i sine spillere og fået dem på rette spor. I det tredje game var det specielt Kevin "Hauntzer" Yarnell, der ledte tropperne på Gragas, som han har gjort så mange gange før i Spring Split. Dette var kun styrket af, at han formåede at få flere solokills i toplanen.

De næste to games var meget frem og tilbage mellem de to mandskaber, hvor begge hold formåede at lave flere fejl. Det var tydeligt, at GIGABYTE Marines var presset og frygtede et reverse sweep fra TSM, hvilket i sidste ende var netop det der skete. TSM endte med at vinde kampen, da de viste sig som det mest erfarne hold og var i stand til, at holde hovedet koldt når det virkelig gjaldt. Hauntzer fortsatte sin form fra Game 3, og Svenskeren voksede igennem de fem games og var i det afgørende game en vital del i TSM´s endelig sejr.

I aften kl. 20:00 er det så Flash Wolves' tur til at forsvare deres favoritværdighed imod tyrkiske BAU SuperMassive eSport. TSM's sejr over GIGABYTE Marines betyder, at holdet er sikret videre avancement i MSI, hvilket betyder at der nu er fire hold, som er klar til gruppespillet.

# Gruppespillet W  / L Point
1  G2 Esports
0 / 0 0
2  SK Telecom T1
0 / 0 0
3  Team WE 0 / 0 0
4  Team SoloMid
0 / 0 0
5  Unknown  0 / 0 0
6  Unknown 0 / 0 0