Der er en gamer og en nørd gemt i os alle. Det er bare ikke alle, der ønsker at vise det frem. For dem er det heldigvis muligt at "gemme" deres monster af en laptop væk og i stedet ligne en utrolig tjekket fyr eller forretningsmand. 

Vi har taget et kig på alternativer til den almindelige computertaske, som i de fleste tilfælde bestemt ikke er noget kønt syn. Men det kan faktisk lade sig gøre at finde tasker af en høj kvalitet, som ligefrem vil gøre dig smart. 

Vi har taget et kig hos en af danmarks førende butikker indenfor kategorien af smarte computertasker, nemlig Trendhim. Det er en online shop, som har base her i Danmark og har eksisteret i lige præcis 10 år. 

Der er mange forskellige modeller og styles at vælge imellem. Dog så går det eksklusive look igen ved dem alle, og det er nok ikke din Lenovo til 2.500 kr., du smider ned i sådan en taske. Her har du 3 vidt forskellige modeller, som alle passer til hver deres stil. 

computertaske

Se alle computertasker fra Trendhim her.

Tasken fra Hautton er super lækker og med et sporty look fra dens rem, som har designtræk, der stammer fra sportstasken. Dog er denne Hautton udgave lavet til en 13" laptop og vil derfor kun være tilstrækkelig for dem, der skal bruge en arbejdstaske. 

Hvis man kaster sin kærlighed efter en flot lædertaske og er træt af "skoledrengs looket", så kræver det dog en smule arbejde, hvis man ønsker at holde tasken pæn i længere tid. Du skal som ved et par almindelig lædersko nemlig beskytte tasken med imprægneringsspray og herefter fedt og olie efterhånden, som tasken bliver tør eller mat at se på. 

Her er der et par billeder som kan give dig inspiration til din stil.

forskellige bærbar tasker


149
BenQ
3450 kr.
130
BenQ
1931 kr.
60
DXRacer
2089 kr.
249
Paracon
699 kr.
82
fnatic
2789 kr.