Efter en lang og hektisk finale, kunne Johan " n0tail" Sundstein og resten af OG samle deres fjerde Major-trofæ op, efter at have lavet et af de bedste comebacks i Dota 2's historie. Kampen mod Virtus.pro trak hele vejen ud til et femte game, men i sidste ende havde det russisk/ukrainske hold ikke hvad der skulle til at slå det europæiske hold. Dette gør at n0tail og Tal "Fly" Aizik er de første spillere til at vinde 4 Valve turneringer. Mens Gustav "s4" Magnusson nu er den første spiller til at vinde både et TI og to Majors.

OG var bagud 3-18 i kills og det så sort ud for det europæiske hold, men efter et par gode teamfights ved Roshan's pit, blev hele spillet vendt om og herefter stod holdene lige. Herefter fangede OG, Virtus.pro i deres base og i sidste ende måtte Virus.pro give op, selvom de var så tæt på sejr.

Efter kampen blev n0tail kronet til MVP af finalen og Fly blev kronet MVP af turneringen af panelet. 

Her kan OG's comeback og bedste øjeblikke fra Game 5 ses:

Dette er den anden Valve turnering, hvor finalen er blevet trukket ud i et femte game. Den første gang var til The International 2013, hvor Alliance vandt 3-2 over Natus Vincere. Alle andre Major og International finaler har sluttet 3-1.

OG viste første gang sit værd til Frankfurt Major, hvor det nye hold røg til tops. Det samme gjaldt til sæsones tredje Major, Manilla Major, hvilket gjorde dem til vinderne af to ud af tre Majors. Efter en skuffende præstation til The International  2016, mistede de tre af deres spillere, hvor kun n0tail og Fly var tilbage.

n0tail og resten af OG fik sin finaleplads efter at have vundet over hans gamle teammate Andreas " Cr1t-" Nielsen og resten af Evil Geniuses i semifinalerne. Cr1t- havde sagt før turneringen at han gerne ville vinde sin tredje major, men mest af alt ville han vinde den for hans teammates,  Artour "Arteezy" Babarev og Ludwig "Zai" Wåhlberg, da ingen af dem har vundet en Valve turnering, selvom de har klaret sig så godt i andre turneringer.

Det er ikke første gang at n0tail har slået Cr1t- ud af en major. Tilbage ved Boston major mødtes de to danskere også i semifinalen, hvor OG vandt 2-0 og endte med at vinde Boston Major.

Et hold der overraskede var SG e-sports. Holdet lå nederst efter Group Stage og så ikke ud som om de havde fået et fodfæste. Da de lå nederst, skulle de spille imod det hold der lagde sig øverst, Team Secret. Team Secret havde ikke tabt en eneste kamp i group stage, men SG e-sports kom igennem og slog Team Secret ud i første runde af turneringen. Herefter gav de også Evil Geniuses kamp til stregen, men måtte indse nederlaget. Selvom de ikke kom langt i turneringen, har de stadig gjort stort indtryk. At vinde over Team Secret og give Evil Geniuses kamp til stregen, er et tegn på at vi kommer til at se mere til det brasilianske hold. 

Kiev Major's slutning, betyder nu at #RoadToTI7 er begyndt, med kun lidt over to måneder til turneringen begynder. Dette betyder at hold nu kan vælge at skifte spillere ud, hvis det er en nødvendighed. Det er også her Valve plejer at udgive en ny patch, så spillerne har tid til at finde ud af ændringerne inden andre store turneringer. Det er dog ikke sikkert at Valve vælger at ændre noget, så tæt på The International.