Efter et skuffende Worlds tilbage i 2016 besluttede Yiliang "Doublelift" Peng sig for at tage en pause. Men efter at se TSM vinde uden hans tilstedeværelse, fik det ham til at indse, at han ikke kunne undvære at spille professionelt. På samme tidspunkt var Team Liquid i stor mangel på en ADC, som kunne lede dem videre i Spring Split. Han tilsluttede sig Liquid, og hjalp holdet til at beholde deres spot i den professionelle liga.

   

   

Med enden på Spring Split var det så på tide, at vende tilbage til TSM. NA LCS mestrene har bestemt sig for at beholde Jason "Wildturtle" Tran, så sammen med Doublelift og resten af TSM håber de på, at være det første hold til at vinde tre NA LCS Splits i streg til sommer.

Doublelift og Wildturtle kommer til at fokusere på forskellige playstyles, og vil blive taget i brug ift. holdets strategi. Håbet er at udvide holdets strategiske dybde, og da begge spillere har været pro i mange år, kan de hjælpe hinanden med burnout. Doublelift fortæller på holdets hjemmeside

"I'm really excited to be playing again on TSM, and feel reinvigorated from this break. After last season's Worlds, I was overwhelmed by the weight of my massive underperformance when it mattered most. Coming back into LCS, my only priority is to win worlds and nothing else. It's a huge honor to be able to play with everyone on TSM and I will make the most of it. This is the hungriest that I've ever been to succeed, and soon I will prove it to my teammates, my fans, and the world."

Doublelift kommer ikke til at spille ved Mid-Season Invitational i Brasilien, og vil først blive taget i brug i Summer Split. Han kommer til at bo i en lejlighed i nærheden af holdets gaming hus, og vil blive fuldt integreret i deres scrim-tider