For et par måneder siden afslørerede eOddset, at de havde indgået en sponsoraftale med den danske esportsorganisation North. Årsagerne til sponsoraftalen var, at eOddset gerne vil markere sig som det førende esportsbettingsite for danskerne og være med til at støtte op om dansk esport.

Det er nu et engagement, som eOddset fortsætter på. De har lige indgået et samarbejde med det danske CS:GO-hold Heroic, så Heroic for fremtiden kommer til at spile med eOddsets logo på spillertrøjerne. 

Danske Spils Brand Manager for eOddset, Rasmus Simonsen, fortæller nærmere i en pressemeddelelse.

Samarbejdet med Heroic er endnu et bevis på, at vi hos eOddset har store ambitioner om at fastholde vores position som danskernes foretrukne spiludbyder på esport. Men det er mindst ligeså vigtigt, at vi er med til at udbrede kendskabet til eSport i Danmark.


Men sponsorartet handler ikke kun om logoer på trøjen. Aftalen mellem Heroic og eOddset er gået igennem RFRSH Entertainment, der varetager Heroics kommunikation og eksponering, og CCO hos RFRSH Entertainment, Jordi Roig, fortæller, at aftalen også kommer til at indebære noget unikt indhold.

Heroic er et af de mest interessante danske brands indenfor eSport lige nu, og aftalen mellem dem og eOddset giver på alle måder mening. Der er tale om klassisk eksponering i forhold til logo på tøj og på holdets sociale medier, men aftalen indeholder også en række content- og aktiveringselementer, som er der, hvor vi i RFHSH er markant anderledes i vores tilgang til kommercielle samarbejder.

Aftalen løber som udgangspunkt i 12 måneder.