Mange spændende nyheder er på vej til League of Legends, hvoraf vi højst sandsynligt kan forvente, at størstedelen bliver introduceret i løbet af mid-season.

   

I tidlig marts blev en liste af kommende ændringer og nye skins leaked på Reddit.

   

Indtil videre har listen været meget akkurat, nu hvor både de nye Dark Star skins, Xayah og Rakan, Cosmic Reaver Master Yi og nogle af listede champion reworks efterfølgende er blevet offentliggjort af Riot selv. Reddit posten blev senere slettet, og således blev leakerens bruger.

Vi kan derfor nok regne med, at vi senere hen kan se frem til Star Guardian Ezreal, Omega Squad skins, og et nyt Pulsefire skin i form af Caitlyn. Et andet hint der kunne lede mod et Legendary Caitlyn skin, er en voiceline, der bliver trigget første gang, man bevæger sig som PFE på Summoner’s Rift. Ezreal udgave af det skin er dog allerede syv år gammelt, og lever ikke helt op til forventninger til nutidens Legendary skins som Elementalist Lux. Måske ender vi med et rework der kan blive launched sammen Caitlyns version. Det er nemlig noget som Riot tidligere har givet udtryk for i en af deres Ask Riot.

   

   

Ydermere kunne det også tyde på at Riots 10-ban system snart rammer dine drafted games. Det er en implementation spillere har taget med delte meninger, en del elsker det, og en anden del vil hellere være fri, så de hurtigere kan komme in-game. Tre måneder tilbage udgav Riot lidt informationer angående sådanne en ændring. Her nævnte det også selv nogle af ulemperne ved systemet, det er nemlig muligt med de 10 bans, at Champion Select kan tage op til yderligere to minutter. Systemet har nu været brugt i et helt professionelt split, dette har givet seerne et indblik i hvordan hele ban fasen fungerer. Fordelen ved sådanne ændringer gør, at næsten alle spillere er på lige fod. Alle kan få et ban, så bestemmer man selv, om man vil fjerne en stærk meta-champion eller et counterpick.

   

Når 10-ban systemet en gang bliver taget i brug, betyder det også at kravet på antal af champions du ejer bliver øget. Sådan som draft ser ud kræver det 16 champions for at spille, så man 100% har en champion der enten er taget af en anden eller banned. Minimummet bliver derfor sat til 20 i stedet, så hvis du ikke har det endnu, så er det måske på tide at købe de sidste champions til 450 ip. 

   

Tror du, at Riot kunne finde på at rework Ezreals Pulsefire skin?