Group Stage i Kiev Major er ovre og der er nogle hold, der overasker mere end andre.

Team Secret og Virtus.pro er de eneste to hold, der har vundet alle sine kampe. Virtus.pro var en af favoritterne, mens Team Secret for første gang i lang tid bevidste sit værd i en turnering. De fik ikke engang en invite til Kiev Major, men nu beviser de at de stadig er et hold, der lever op til sit ry.

OG, der var favoritterne til at vinde, vandt 3 ud af deres 4 matchups. De eneste de tabte til var Invictus Gaming, som de også tabte til ved DAC 2017 finalerne. 

Både Evil Geniuses og Thunderbirds lagde sig i midten, da de begge endte med en 2-2 score. Thunderbirds tabte til OG og TNC Pro team, hvor Evil Geniuses tabte til Invictus Gaming og TNC Pro Team.

Et hold der overraskede var TNC Pro team, der sluttede Group Stage med 3-1, hvilket ikke mange havde forventet. Både Team Liquid, Team VGj og Evil Geniuses skuffede, da de alle sluttede af 2-2, hvor de var de hold, der sammen med OG var blandt de hold der skulle slutte i toppen.

Group Stage skal bestemme hvem din modstander til Main Event er, hvor det bedste hold skal spille mod det dårligste hold og det andet bedste hold skal spille mod det andet dårligste hold, osv. Dette betyder også at hvis et af de "dårlige" hold har muligheden for at få de gode hold smidt ud fra start, da Main Event er Single Elimination. Så hvis fx. Team Secret eller Virtus.pro har nogle dårlige kampe eller matchups fra start, så ryger de ud på en 9-16 plads, selvom de dominerede Group Stage.

OG skal spille mod Team Random (Tidligere Wings Gaming) i første runde og Evil Geniuses skal spille mod Thunderbirds i første runde. Dette betyder at en dansker ryger ud i første runde og i værste tilfælde, to danskere.

Bracket Kiev MajorFoto: liquipedia

Første kamp, Invictus Gaming mod mousesportz, bliver spillet torsdag d. 27 kl 09:00 om morgenen.