Danskerne Søren "Bjergsen" Bjerg og Dennis "Svenskeren" Johnsen kunne i nat kalde sig NA LCS Champions, efter at de sammen med resten af Team SoloMid, formåede at besejre Cloud9 med Nikolaj "Jensen" Jensen på holdet.

Det var en dramatisk finale, hvor vi skulle helt ud i et Game 5 før vi fandt den endelige vinder, men det startede ikke ud med særlig højt drama. 

Det var tydeligt, at TSM kom bedst fra start i Game 1, hvor holdet var dominerende lige fra Kevin "Hauntzer" Yarnell i toplanen, til Jason "Wildturtle" Tran i botlanen. TSM endte Game 1 på lidt under 29 minutter, og det var lige før at det var et perfect-game, hvis det ikke var for Svenskeren's ene death.

Denne dominans fra TSM blev ikke mindre i Game 2, men den blev nærmest større. TSM rullede derudad og det var tydeligt, at C9 ikke havde noget modsvar. Og de kunne derfor besejre C9 efter bare 22:39 minutter, hvilket er ny rekord for den hurtigste sejr i en NA LCS finale.

I et interview efter deres 3-2 sejr, gav Hauntzer udtryk for at TSM-mandskabet begyndte at blive utålmodige i Game 3 og Game 4, da de gerne ville have en hurtig sejr. Dette var også tydeligt, da det nærmest var et helt andet TSM-hold, der kom ud til de games. Derfor kunne C9 tage sejren i både tredje og fjerde game, på baggrund af nogle stærke præstationer af bl.a. Jensen, og 'Rookie of the Split' Juan "Contractz" Arturo Garcia. Så der var lagt op til et dramatisk Game 5, som skulle afgøre hele nattens affære.

Det sidste game var ekstremt nervepirrend specielt, hvis du er TSM-fan da C9 havde et gold-lead i størstedelen af gamet. Dette gjorde at C9-fans så småt kunne begynde af øjne et reverse-sweep fra deres hold, og dermed sikre dem trofæet. Men Bjergsen og resten af TSM ville det anderledes, da de vandt den afgørende fight omkring Elder Dragon. 

Denne teamfight var dog også lidt heldig for TSM, da Jensen ikke nåede at bruge sit Zhonya's Hourglass, og kunne derfor se sig selv one-shotted af Bjergsen's Syndra. Dette var afgjorde finalen, da meget af C9's styrke lå i Jensen's Ekko, og TSM kunne derfor destruere modstanderens nexus og løfte trofæet på ny.

Jensen var også hurtigt ude på Twitter efter nederlaget og undskylde for hans personlige fejl.