Nu hvor Kiev Majoren er startet, er det på tide at kigge på, hvad vi kan forvente ikke kun af Kiev Major, men også hvad der skal ske efter.

Kiev Majoren blev her til morgen sat i gang med den første kamp, Team Secret mod Team VGJ. Formatet i gruppe spillet er Swiss Group Table, hvor holdene skal kæmpe mod hinanden i runder, hvor deres modstandere er baseret på, hvordan de har klaret sig i de forrige runder. 

Selve hovedturneringen løber fra den 27 april - 30, og bruger single elimination format.

Til denne turnering deltager både Andreas " Cr1t-" Nielsen fra Evil Geniuses, Rasmus "MiSeRy" Fillipsen fra Thunderbirds og Johan "n0tail" Sundstein fra OG. Deres hold er alle blevet inviteret og skulle derfor ikke kæmpe sig igennem nogle kvalifikations kampe.  

I anledning af Kiev Major, har XFinity og Red Bull lavet Behind The Scenes videoer af henholdsvis Evil Geniuses og OG's Bootcamps. 

Evil Genius holdte deres bootcamp i Steelseries københavnske hovedkontor, hvor alle spillerne undtagen Syed " Suma1L" Hassan var til stede, da han ikke kunne få sit visa i tide. 

I videoen snakker holdets træner, Clinton " Fear" Loomis, om hvordan den nye opdatering 7.05, har ændret en del omkring spillet, og de prøver stadig at finde ud af hvordan de skal spille. Sådan har mange hold det med den nye opdatering, så det er svært at sige præcist hvad man kan forvente i Kiev. Dog er mange enige om at vi måske kommer til at se en længere Laning Phase og færre ganks.

Favoritterne til at vinde Kiev Majoren er OG,  som dog har haft en mere udfordrende bootcamp, da hele holdet blev sat på dybt vand, ved at blive fjernet fra deres computere.

Kiev Major er den sidste Major inden The International 7. Dette kom som en overraskelse, da der forrige år var 3 Majors, hvor vi i år må nøjes med to. Så allerede fra den første maj, slutter vinter kompendiet i spillet og #RoadToTI7 begynder.

OG er favoritterne til at vinde Kiev Majoren, da de har vundet tre ud af fire tidligere Majors. Dog skal vi ikke udelukke Cr1t- og MiSeRy's chancer, da begge spillere sluttede på 3-4 pladsen til Boston Majoren. Derudover var Cr1t- med til at vinde to af de Majors OG vandt, og Miserey kom på 2. pladsen til The International 6.  

Twitch:


Der bliver streamet mange kampe samtidig, og udover den overstående stream, så bliver de vist på:

twitch.tv/dotamajor2
twitch.tv/dotamajor3
twitch.tv/dotamajor4