Så er der nyt til alle fans af Call of Duty serien. Med den netop offentliggjorte Call of Duty World War 2, tager vi nemlig et kig tilbage i tiden, som er noget, der har været savnet af mange fans. Det er udviklingshuset Sledgehammer Games, der tidligere har lavet Call of Duty: Advanced Warfare, der står bag den nye udgivelse af Call of Duty.

På en måde følger Call of Duty i fodsporende på deres rivaler fra Battlefield og deres udgivelse af Battlefield 1. I øjeblikket ved vi dog ikke meget omkring selve spillet, udover at det tager udgangspunkt i 2. Verdenskrig. Yderligere informationer omkring spillet bliver offentliggjort på onsdag ved livestream. 

Det præcise tidspunkt og countdown til start på livestream kan ses inde på Callofduty.com, som billedet herunder viser. (Billedet linker til den direkte countdown)

Call of duty world war 2

Det er en længe ventet udgivelse fra Call of Duty serien, som må have tabt nogle af deres ældre fans de sidste år, med deres fremmarch indenfor sci-fi genren. Hvis de ikke kan lokke nye kunder til med denne udgivelse, vil de i hvert fald få nogle af de gamle retur, som fortsat har Call of Duty 2 som deres bedste minde. Herunder kan du se hvad Sledgehammer Games selv havde at sige.