Heroic deltager ved DreamHack Austin, som foregår den 28 - 30 april, og i den sammenhæng har vi haft fat i Marco " Snappi" Pfeiffer. Heroic deltager sammen med G2 Esports, Gambit Esports, Cloud9, Immortals, Team Liquid, HellRaisers og Luminosity Gaming. Sidst Heroic var i aktion var ved IEM Katowice 2017, hvor de endte på en flot 3-4. plads.

Jeres første kamp i Austin er mod Gambit, som har vist svaghedstegn. Ser du Heroic som favoritter både med maps og spillere?
Vi begynder at have jUGI spillet mere ind, men vi mangler stadig mere tid, før jeg tror vi rammer vores topniveau. Med det sagt så føler jeg, at vi allerede nu, og på sigt, er et hold, der bør slå et hold som Gambit i størstedelen af vores kampe. Gambit er et hold der bliver bedre på LAN, hvilket de flere gange har vist, så uanset hvad skal vi bringe vores A game, men gør vi det, forventer jeg en sejr.

De to andre hold I jeres gruppe er HellRaisers og Luminosity, hvor især HR ser ud til at have fundet en god blanding, men afhænger ofte meget af om Bence "DeadFox" Böröcz kan finde et pick. Er det noget, som du har kigget på og fundet løsninger for at lukke ham ned?
Lige nu fokusere vi på vores eget, og jeg synes ikke at HellRaisers afhænger meget af DeadFox, men nærmere spillere som Martin "STYKO" Styk og Kirill "ANGE1" Karasiow. Yderligere anti-stratter vi ikke, men kigger mere efter tendenser i modstanderes spil, men dette vil ikke blive gjort før kampdagen, så det ligger frisk i erindringen.

Hvem ser du som favoritten ved turneringen?
Favoritten er G2 på baggrund af hvad deres spillere tidligere har vist. Efterfølgende ligger feltet med os, HellRaisers, Gambit, Immortals, Cloud9, Liquid som alle er forholdsvis lige. Til sidst er Luminosity nok det hold, som de fleste forventer ikke kommer ud af gruppespillet.


 

 

Hvis I møder G2 kommer vi til at se Nuke?
Vi har fået et bredere mappool, men Nuke er stadig et stærkt map for os, så det er ikke et map, du kommer til at se os banne.

Du nævnte i interviewet med Thorin fra marts, hvor du nævnte, at I ville starte med at øve Inferno meget. I har dog kun spillet det en gang officielt, så er det et map, som en modstander kommer til at fortryde at de valgte?
Vi er begyndt at øve Inferno og med en seks dages bootcamp op til DreamHack Austin, kommer vi til at have et stort fokus på dette. Det er helt klart et map, som I kommer til at se mere fra os.

 

 

Selvom Immortals har været til mange af de samme turneringer som jer, så er I ikke mødtes endnu. Er det en kamp du gerne vil spille, eller er hævn mod Cloud9 fra IEM Katowice 2017 øverst på listen?
Vi har tit haft problemer med Cloud9, fordi de spiller meget "random". Hvis de ikke rammer dagen, så tror jeg de får problemer mod os fremover. I Katowice kom de foran 5-0 på begge halfs, og så er det utrolig svært at komme tilbage.

Om Heroic kan vise samme høje niveau, som de gjorde ved IEM Katowice bliver spændende at se. De starter ud mod Gambit klokken 21:00, som streames på Twitch: